Alcaraz σε Zverev: "Θα κερδίσεις σύντομα αυτό το τρόπαιο" (vid)

 
Alcaraz σε Zverev: "Θα κερδίσεις σύντομα αυτό το τρόπαιο" (vid)
tn team Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 - 22:01

O Carlos Alcaraz ανταπέδωσε τα όμορφα λόγια που άκουσε από τον Alexander Zverev, ενώ είπε και μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τους κοντινούς του ανθρώπους.

"Ξέρω τι έχεις περάσει τα τελευταία χρόνια με τον τραυματισμό που είχες σ' αυτό το γήπεδο. Η δουλειά που έκανες για να βρεθείς σήμερα εδώ στον τελικό ήταν ένα απίθανο ταξίδι. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις αυτό το τουρνουά. Συνέχισε και συγχαρητήρια", είπε αρχικά ο Alcaraz, απευθυνόμενος στον Zverev.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην ομάδα του: "Κάναμε υπέροχη δουλειά τον τελευταίο μήνα. Υποφέραμε από τον τραυματισμό, πήγαμε στη Μαδρίτη αλλά δεν ένιωθα καλά τις επόμενες εβδομάδες και είχα πολλές αμφιβολίες. Πραγματικά είμαι ευγνώμων στην ομάδα που έχω και στους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ξέρω πως όλοι δίνουν και την καρδιά τους για να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, να μεγαλώσω. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων. Σας λέω ομάδα, αλλά είστε οικογένεια."

Τέλος, για την... βιολογική του οικογένεια, είπε: "Στον μπαμπά μου, τη μαμά μου, τα αδέρφια μου, όλη την οικογένειά μου που είναι εκεί. Για μένα είναι εκπληκτικό να σας έχω εδώ και να με υποστηρίζετε. Και όταν δεν είστε εκεί, ξέρω πως με βλέπετε από την τηλεόραση και με στηρίζετε. Όλη η υποστήριξη που μου δώσατε από τότε που ήμουν παιδί ήταν εκπληκτική. Όταν τελείωνε το σχολείο, ερχόμουν σπίτι και άνοιγα την τηλεόραση για να δω αυτό το τουρνουά. Τώρα κρατάω αυτό το τρόπαιο μπροστά σε όλους σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα."

Ολόκληρη η ομιλία του Ισπανού:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots