ATP
3ος σερί τελικός στο χώμα για τον Zverev (vid)

 
3ος σερί τελικός στο χώμα για τον Zverev (vid)
© Hamburg Open
tn team Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 19:32

O Alexander Zverev κέρδισε εύκολα και τον Pedro Martinez και μπήκε στον τελικό για 3ο συνεχόμενο τουρνουά στο χώμα, εκεί όπου θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Αμβούργο.

Ο Zverev επιβλήθηκε του Martinez με 6-2, 6-4 και προκρίθηκε στον τελικό του Hamburg Open, όπου θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρσι.

Ο 28χρονος Γερμανός, Νο.1 στο ταμπλό, πήρε από νωρίς τον έλεγχο του 1ου σετ κάνοντας γρήγορο break και το κατέκτησε με διπλό break στο 8ο game (6-2). Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 2-0, σώζοντας και το μοναδικό break point που αντιμετώπισε σε όλο το ματς. Διατήρησε το προβάδισμα έως το τέλος του σετ και "σφράγισε" τη νίκη του σε 84 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτή ήταν η 9η διαδοχική νίκη του Zverev στο Αμβούργο. Στον αυριανό τελικό (16:00GR, COSMOTE SPORT 6HD), θα αντιμετωπίσει τον Arthur Fils, που νωρίτερα κέρδισε τον Sebastian Baez με 6-2, 6-2.

Για τον νεαρό Γάλλο αυτός θα είναι ο 3ος τελικός του και ο σημαντικότερος στην καριέρα του, 1ος σε 500άρι τουρνουά.

Ο Zverev από τη μεριά του θα παίξει στον 35ο τελικό της καριέρας του, 3ο συνεχόμενο στο χώμα μετά τη Ρώμη και το Roland Garros και θα διεκδικήσει τον 23ο τίτλο του (22-12).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots