ATP
Στο Mutua Madrid Open ο Πέτρος Μπίρης

 
Στο Mutua Madrid Open ο Πέτρος Μπίρης
tennisnews team Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 14:16

Ο διεθνούς καριέρας Έλληνας stringer, Πέτρος Μπίρης, έλαβε πρόσκληση από την ομάδα της Babolat και θα είναι μέλος της official stringing team του Mutua Madrid Open (ATP/WTA 1000), που θα φιλοξενηθεί στη Μαδρίτη τις επόμενες δυο εβδομάδες (22/04 - 05/05).

Ο καταξιωμένος Βολιώτης stringer, ο οποίος εκπροσωπεί τη RacketSpecialist.com στην Ελλάδα και στα μεγαλύτερα τουρνουά του πλανήτη, έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 60 μεγάλα event στην καριέρα του σε όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν και ο λόγος της πρόσκλησής του και από το official stringing team του Mutua Madrid Open 2024.

Από την ερχόμενη λοιπόν εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 19 ως τις 28 απριλίου θα προσθέσει ακόμα ένα στο εντυπωσιακό βιογραφικό του, το 1000άρι της Μαδρίτης.

Από το 1997, όταν και έλαβε πρόσκληση για πρώτη φορά από το Wimbledon, δεν έχει απουσιάσει ούτε μια χρονιά από το ιστορικότερο και σημαντικότερο τουρνουά τένις του κόσμου, στο οποίο συμπλήρωσε το περσινό καλοκαίρι τις 26 διαδοχικές συμμετοχές!

Έχει λάβει μέρος επίσης 12 φορές στο Roland Garros και μια στo US Open. Εκτός από αυτά τα 39 Grand Slams(!) στα οποία ήταν επίσημος stringer, συμμετείχε ακόμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, δυο φορές στο 1000άρι του Indian Wells και άλλα διεθνή event.

Ο Πέτρος Μπίρης (και το εργαστήριό του), είναι διαπιστευμένος από την USRSA και ERSA ενώ είναι ο μοναδικός Έλληνας κάτοχος του τίτλου Master Pro Tour Stringer, διάκρισης που έχει απονεμηθεί σε μόλις 16 τεχνικούς ρακετών μέχρι σήμερα. 

Οι υπηρεσίες του Racketspecialist.com, το οποίο σε λίγες μέρες θα διαθέτει και νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα,  θα συνεχίσουν να προσφέρονται κανονικά, ενώ τα μέλη του Virtual Tennis Coach θα έχουν σύντομα νέες αναλύσεις και συμβουλές για τη βελτίωση του παιχνιδιού τους μέσα από τα χωμάτινα γήπεδα του Mutua Madrid Open!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots