Ο εκλεκτός υποψήφιος του Σπύρου Ζαννιά για τις εκλογές της ΕΦΟΑ

 
Ο εκλεκτός υποψήφιος του Σπύρου Ζαννιά για τις εκλογές της ΕΦΟΑ
tn team Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 13:59

Ένας παλιός παράγοντας του μπάσκετ και επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού από την Κρήτη θα είναι ο υποψήφιος πρόεδρος που θα στηρίξει ο Σπύρος Ζαννιάς στις ερχόμενες εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΦΟΑ, εκλογές που αναμένεται να προκυρηχτούν από μέρα σε μέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” το άτομο αυτό είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του “Ηράκλειο ΟΑΑ” (1993-2003) και της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου (ΚΑΕ). Επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και έχει ασχοληθεί και με την ΠΑΕ ΟΦΗ (2010). Είναι επίσης πατέρας του γνωστού ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο κύριος Παπακαλιάτης αποδέχτηκε την πρόταση του κυρίου Ζαννιά, πάντα με βάση το ίδιο δημοσίευμα καθώς, ούτε ο ίδιος ο Σπύρος Ζαννιάς, ούτε ο νυν πρόεδρος της ΕΦΟΑ Δημήτρης Σταματιάδης μπορούν να διεκδικήσουν το αξίωμα του προέδρου, γενικού γραμματέα ή ταμία στις προσεχείς εκλογές.

Θυμίζουμε πως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΦΟΑ στις εκλογές που θα πρέπει να διεξαχθούν εντός του ολυμπιακού έτους 2024 θα είναι και ο Θοδωρής Γκλαβάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots