Το πάλεψε η Καρανταλή

 
Το πάλεψε η Καρανταλή
tn team Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 14:48

Η Έλενα Καρανταλή το πάλεψε απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλο στο Sant Vicenc de Torello της Βαρκελώνης, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό ITF Pro διοργάνωσης. 

Πολύ καλή παρουσία είχε και αυτή την εβδομάδα η Έλενα Καρανταλή, στο επαγγελματικό τουρνουά 15.000 δολαρίων της Βαρκελώνης.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέτυχε 3 νίκες για να μπει στο κυρίως ταμπλό του hardcourt τουρνουά, αντιμετώπισε σήμερα την 22χρονη Γαλλίδα Marine Szostak, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.667 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και πάλεψε το παιχνίδι, αλλά υπέστη την ήττα με 7-6 (3), 6-2, μετά από 1 ώρα και 46 λεπτά.

Ειδικά το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με την αθλήτρια της Ad In Tennis Academy να κάνει μεγάλη προσπάθεια και να επιστρέφει από το 1-4, για να προηγηθεί με 5-4 και με 6-5.

Στο 12ο game έφτασε 2 φορές σε απόσταση 2 πόντων από το σετ, αλλά η Szostak έμεινε όρθια και τελικά κράτησε το σερβίς της για να το στείλει στο tie-break, όπου επικράτησε με 7-3. Και το 2ο σετ ήταν κλειστό μέχρι το 2-2, αλλά από εκεί και έπειτα η Γαλλίδα πήρε 4 games στη σειρά και εξασφάλισε την πρόκριση.

Θυμίζουμε πως αυτή ήταν η 3η παρουσία της Καρανταλή σε επαγγελματικό ITF τουρνουά και στα 2 από τα 3 έχει προκριθεί από τα προκριματικά, πετυχαίνοντας από 3 νίκες. Φέτος κάνει γενικά πολύ καλά τουρνουά και στο Juniors Circuit και προερχόταν από την κατάκτηση του J60 τουρνουά στο Majadahonda της Μαδρίτης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots