Στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση η Άννα

 
Στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση η Άννα
Στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση η Άννα
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 - 19:52

Η Άννα Αρκαδιανού πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία Wanderers Junior ITF στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Η 15χρονη Ελληνίδα πέτυχε δυο νίκες, έφτασε μέχρι τις "8" καλύτερες και στο tie-break του 3ου σετ "λύγισε" από το Νο. 3 του ταμπλό. Η Άννα έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά, καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η Άννα Αρκαδιανού ολοκλήρωσε στα προημιτελικά του μονού την εκπληκτική προσπάθειά της στο Γιοχάνεσμπουργκ, για το Wanderers Junior ITF, τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF.

Μετά από τις δύο άνετες νίκες που πέτυχε στους πρώτους γύρους της διοργάνωσης, απέναντι στις Νοτιαφρικανές Jessica Portwig και Jessica Assenmacher, με 6-0, 6-2 και 6-3, 6-2 αντίστοιχα, η 15χρονη Ελληνίδα αντιμετώπισε την επίσης Νοτιαφρικανή, Mila Hartig, για τα προημιτελικά.

Η Hartig, είναι στο Νο. 3 του ταμπλό της διοργάνωσης και στο Νο. 456 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors, αρκετές θέσεις ψηλότερα από την Άννα, που βρίσκεται στο Νο. 681 του κόσμου. Η νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια πάντως κοίταξε στα μάτια τη Hartig, προηγήθηκε με σετ και μετά από ένα πολύ κλειστό 3ο σετ, ηττήθηκε με 3-6, 6-4, 7-6 (5).

Η Αρκαδιανού έχει αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά, όπου συνεργάζεται με την Tsheqofatso Tsiang από τη Μποτσουάνα. Οι δύο τενίστριες κέρδισαν πρώτα τις Νοτιαφρικανές Marne Dercksen και Cara O'Flaherty με 6-2, 7-5, ενώ στη σήμερα επιβλήθηκαν των Kimberly Bhunu και Sasha Taruberekera από τη Ζιμπάμπουε, με 6-4, 6-2.

Στα ημιτελικά της Πέμπτης, η αθλήτρια του A.O.A. Xαϊδαρίου και η Tsiang, Νο. 4 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν το δεύτερο καλύτερο ζευγάρι του ταμπλό, τις Νοτιαφρικανές Hartig και Minette Van Vreden.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots