Στους τελικούς του Κιλκίς Παλιούρας, Ασλανισβίλι και Χαντάβα

 
Στους τελικούς του Κιλκίς Παλιούρας, Ασλανισβίλι και Χαντάβα
Στους τελικούς του Κιλκίς Παλιούρας, Ασλανισβίλι και Χαντάβα
tennisnews team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 - 23:04

Στους τελικούς των μονών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στο Κιλκίς προκρίθηκαν οι Δημήτρης Παλιούρας, Άρτεμις Ασλανισβίλι και Θεοδώρα Χαντάβα, ενώ στους τελικούς των διπλών προκρίθηκαν οι Νίκος Ουσταμπασίδης, Τάσος Τσελεπής, Γιάννης Μπεχλιβανίδης, Γιώργος Βάλαρης και Έλενα Παλιούρα.

Ελληνικό χρώμα θα έχουν από 2 έως 4 τίτλοι στο τουρνουά του Κιλκίς, Kilkis Cup, που ανήκει στην 3η κατηγορία U16 της Tennis Europe, καθώς πολύ πλούσια θα είναι η ελληνική παρουσία στους αυριανούς τελικούς.

Στο μονό των κοριτσιών ο τίτλος θα καταλήξει σε ελληνικά χέρια, καθώς θα τον διεκδικήσουν οι Άρτεμις Ασλανισβίλι και η Θεοδώρα Χαντάβα. Η Άρτεμις απέκλεισε τη Μαρία Γεωργιάδου, που βρισκόταν στο Νο. 1 του ταμπλό, με 1-6, 6-3, 6-3. Η Θεοδώρα επικράτησε της Κατερίνας Ζαφειροπούλου με 6-0, 6-0 στον άλλον ημιτελικό. 

Στο μονό των αγοριών, στον τελικό θα είναι Δημήτρης Παλιούρας, ο οποίος απέκλεισε τον Μάριο Σαμολαδά σε έναν πολύ ωραίο ημιτελικό, με 6-4, 6-4. Θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Carel Pieter Wessel, No. 3 στο ταμπλό, που απέκλεισε τον Αχιλλέα Αδαλόγλου, με 6-0, 6-3.

Στο διπλό των αγοριών, οι Νίκος Ουσταμπασίδης και Τάσος Τσελεπής απέκλεισαν τους Άρη Μαβροϊδάκο και Γιάννη Σταματόπουλο με 7-6 (1), 6-2. Προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Γιάννη Μπεχλιβανίδη και Γιώργο Βάλαρη, που κέρδισαν το Νο. 2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Βούλγαρους Aleksandar Nikolov και Borislav Zlatanov, με 6-3, 6-4.

Και στον τελικό του διπλού κοριτσιών θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, από την Έλενα Παλιούρα, που συνεργάζεται με τη Σέρβα Jelena Gojkovic. Οι δυο αθλήτριες κέρδισαν τις Μαρία Γεωργιάδου και Ελένη Λαζαρίδου, με 7-6 (7), 7-6 (4). Στον άλλον ημιτελικό, η Ουκρανή Lolita Gukasyan και η Ρωσίδα Lada Semenova επικράτησαν της Μαρίας Πούλκα και της Μαρίας Σιδηροπούλου με 7-5, 3-6, 10-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots