Πρωταθλήτρια η Ασλανισβίλι στην Αριδαία (pics)

 
Πρωταθλήτρια η Ασλανισβίλι στην Αριδαία (pics)
Πρωταθλήτρια η Ασλανισβίλι στην Αριδαία (pics)
tennisnews team Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 16:39

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι κατέκτησε τον 2ο διαδοχικό της τίτλο σε διοργάνωση της Tennis Europe, καθώς ήταν η πρωταγωνίστρια και στην Αριδαία. Στο διπλό των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Νίκος Ουσταμπασίδης και Αλέξανδρος Ζερβός, ενώ ο Ουσταμπασίδης κατέλαβε και τη 2η θέση στο μονό.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβό της στα Κουφάλια, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε διεθνή διοργάνωση της Tennis Europe, η Άρτεμις Ασλανισβίλι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στην Αριδαία.

Στον τελικό του Aridea Cup, η 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια, επικράτησε της Ουκρανής Anastasiia Firman, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 69 στην κατάταξη U14 των κοριτσιών στην Ευρώπη, με 4-6, 6-1, 6-2.

Η Άρτεμις έφτασε τις 11 διαδοχικές νίκες και τις 15 νίκες στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις της, αφού έχει αγωνιστεί σε 3 διαδοχικούς τελικούς. Ήταν φιναλίστ πριν δυο εβδομάδες στο Κιλκίς, πριν κατακτήσει back-to-back τους τίτλους σε Κουφάλια και Αριδαία.

Στον τελικό του μονού ανδρών, ο Νίκος Ουσταμπασίδης έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να "γράψει" τον ιδανικότερο επίλογο στην εβδομάδα, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Βούλγαρο Mihail Ivanov, No. 1 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Ήταν πάντως άλλη μια εξαιρετική εβδομάδα για τον Ουσταμπασίδη, πρωταθλητή πριν 2 εβδομάδες στο Κιλκίς, που κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό της Αριδαίας, μαζί με τον Αλέξανδρο Ζερβό. Στον τελικό που έγινε χθες, κέρδισαν τους Απόστολο Γραμματικούλη και Νίκο Σφυράκη με 6-1, 6-4.

Τέλος, στον τελικό του διπλού κοριτσιών, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η Firman και η Βρετανίδα Vlada Kozak, που κέρδισαν στον τελικό τις Ρουμάνες Sofia Ciobica και Ana Maria Tornean με 6-2, 4-6, 10-7.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots