Τίτλος στα διπλά για τον Φούζα στο Κάιρο

 
Τίτλος στα διπλά για τον Φούζα στο Κάιρο
Τίτλος στα διπλά για τον Φούζα στο Κάιρο
tennisnews team Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:23

Ο Χάρης Φούζας κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Smash Sporting Club, στο Κάιρο της Αιγύπτου, ένα πολύ δυνατό τουρνουά που ανήκει στην Grade 2 κατηγορία της ITF.

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά του Smash Sporting Club στο Κάιρο ο Χάρης Φούζας, ο οποίος κέρδισε στον τελικό του διπλού, μαζί με τον Πορτογάλο Tiago Pereira, τους κορυφαίους του ταμπλό, Artem Podorozhnyi και Venedikt Tsirikidze, με 6-3, 6-4.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε διεθνές τουρνουά της ITF για τον 18χρονο Έλληνα τενίστα και ήρθε σε ένα δυνατό τουρνουά της κατηγορίας Grade 2.

Μαζί με τον Πορτογάλο συμπαίκτη του πέτυχαν άλλες 3 νίκες για να φτάσουν ως τον τελικό. Πρώτα απέκλεισαν τους Αιγύπτιους Magd Eldin και Mahmoud Fathallah με 6-2, 6-2, στα προημιτελικά κέρδισαν τους επίσης Αιγύπτιους Michael Bassem Sobhy και Youssef Sadek με 7-5, 3-6, 10-8, ενώ στα ημιτελικά απελεισαν τους Ρώσους Yaroslav Demin και Mikhail Gorokhov, με 6-7 (10), 6-1, 11-9.

Στο μονό, ο Χάρης είχε επίσης μια πολύ καλή πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε χθες στα ημιτελικά, όπου έχασε δύσκολα από τον Ουκρανό Artem Podorozhnyi, με 6-3, 1-6, 2-6.

Είχε πετύχει 3 νίκες για να φτάσει μέχρι την τελική 4άδα και μάλιστα χωρίς να απωλέσει σετ, απέναντι στους Αιγύπτιους Amer Abdelrahman (6-1, 6-2) και Ali Mounir (6-3, 6-2) και στον Αμερικανό Aman Sharma (6-3, 6-3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots