Πλησιάζει στο κυρίως ταμπλό ο Θάνος

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος
tn team Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 - 19:01

Ο Αριστοτέλης Θάνος έκανε το 2 στα 2 σήμερα στο Lyttos Beach και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου.

Ο Αριστοτέλης απέκλεισε σήμερα τον Darius Eftekhar από την Κύπρο, κερδίζοντάς τον εύκολα με 6-0, 6-1. Χθες είχε κερδίσει μετά από ένα πολύ κλειστό ματς τον Στέφανο Σχινά με 5-7, 6-1, 10-7 και αύριο θα διεκδικήσει την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό, απέναντι στον Αργεντινό Lorenzo Joaquin Rodriguez.

Σήμερα αγωνίστηκε και ο Χρήστος Κεϊσίδης για τον 2ο γύρο των προκριματικών, αλλά ηττήθηκε από τον Αμερικανό William Griffith, με 6-2, 6-3. Ο Κεϊσίδης είχε κερδίσει χθες για τον 1ο προκριματικό γύρο τον Σλοβένο Matic Dimic.

Στα προκριματικά του τουρνουά αγωνίστηκαν ακόμα οι Γιάννης Κουντουράκης, Χρήστος Δαγκλής, Γιάννης Παπουνίδης, Στυλιανός Πούτης, Χάρης Φούζας, Μάικλ Κλαρκ, Γιώργος Γαλενιανός και Αναστάσης Μανταλενάκης, που αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο.

Για το προκριματικό ταμπλό των γυναικών, στον 2ο γύρο έπαιξαν σήμερα η Χαρά Μεϊδάνη και Άννα Νοβρατίδου, που έδωσαν πολύ δύσκολα παιχνίδια και δεν κατάφεραν να συνεχίσουν. Η Μεϊδάνη ηττήθηκε από την κορυφαία του ταμπλό, Maelys Bougrat από τη Γαλλία, με 6-0, 6-0, ενώ η Νοβρατίδου από τη Γερμανίδα Julia Kimmelmann, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1. Η Μεϊδάνη είχε κερδίσει χθες τη Βασιλική Καλογεροπούλου με 7-6 (4), 6-2 για να μπει στον 2ο γύρο, όπου η Νοβρατίδου προκρίθηκε απευθείας με bye.

Στα προκριματικά των γυναικών έπαιξαν ακόμα η Αντωνία Ελένη Μπάζου, η Κυριακή Μήτσου και η Έλλη Λογοθέτη, που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στον 2ο γύρο.

Αύριο, για τον 1ο γύρο του μονού γυναικών, η Δήμητρα Παύλου θα δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Τσέχα Anastasia Detiuc, No.1 στο ταμπλό και Νο.396 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Αργότερα θα παίξει και στο διπλό, όπου μαζί με τη Μιχαέλα Λάκη θα αντιμετωπίσουν τις Melania Delai και Tina Nadine Smith, που βρίσκονται στο Νο.4 του ταμπλό.

Στο διπλό των γυναικών θα αγωνιστεί και η Μάρθα Ματούλα, που και αυτή την εβδομάδα θα παίξει μαζί με τη Σέρβα Tamara Malesevic και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Βρετανίδες Tanysha Dissanayake και Eliz Maloney.

Για τον 3ο προκριματικό γύρο του μονού ανδρών, ο Αριστοτέλης Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Lorenzo Joaquin Rodriguez, ενώ αργότερα ο Θάνος θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον Πέτρο Τσιτσιπά, απέναντι στους Ιταλούς Mattia Bellucci και Omar Giacalone.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots