Σε 2 τελικούς η Παύλου στη Λάρνακα

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tennisnews team Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 - 7:40

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της προς μια διπλή επιτυχία στη Λάρνακα η Δήμητρα Παύλου, που προκρίθηκε στον τελικό του μονού, αλλά και του διπλού, μαζί με τη Δέσποινα Μαστροδήμα, στο διεθνές πρωτάθλημα κατηγορίας Grade 4 ITF.

Συνεχίζοντας ακάθεκτη την πορεία της προς τον 3ο τίτλο της σε διεθνές τουρνουά ITF στα μονά, έχοντας κερδίσει και τους 2 προηγούμενους στη Λάρνακα τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Δήμητρα Παύλου επιβλήθηκε της Λιθουανής Emilija Tverijonaite με 6-4, 7-5 και εξασφάλισε την είσοδό της στον τελικό του Larnaca Trust Insurance, διοργάνωσης της Grade 4 κατηγορίας.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία δεν έχει χάσει ακόμα σετ αυτή την εβδομάδα στα σκληρά γήπεδα της Herodotou Tennis Academy, έφτασε τις 16 νίκες σε 18 αναμετρήσεις για το ITF Juniors Tour στη φετινή σεζόν!

Θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το καταπληκτικό της ρεκόρ σήμερα και να κερδίσει τον 3ο τίτλο της στα μονά στο ITF Tour μέσα σε λιγότερο από 2,5 μήνες, απέναντι στην Ιταλίδα Milena Jevtovic, που βρίσκεται στο Νο.642 της παγκόσμιας κατάταξης στα κορίτσια U18. Η Δήμητρα βρίσκεται στο Νο.282 αυτής της κατάταξης και στο Νο.1 του ταμπλό της κυπριακής διοργάνωσης.

Αργότερα θα παίξει και στον τελικό του διπλού, όπου μαζί με τη Δέσποινα Μαστροδήμα κέρδισαν στα ημιτελικά τις Εσθονές Brit Martin και Liisa Varul με 0-6, 6-3, 11-9. Θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την Αμερικανίδα Kate Mansfield και τη Γερμανίδα Sonja Zhiyenbayeva.

Στον τελικό προκρίθηκαν και οι Φίλιππος Αστρεινίδης και Χάρης Φούζας, που κέρδισαν την Παρασκευή τους Dominykas Stonkus και Χρήστο Ζωνιά με 6-1, 6-2. Σήμερα, θα διεκδικήσουν ακόμα έναν τίτλο για τα ελληνικά χρώματα, απέναντι στους Λιθουανούς και Νο.1 του ταμπλό, Edas Butvilas και Ainius Sabaliauskas.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots