Πανελλήνιο: Πρωταθλητές στα 12άρια Μιχαλακόπουλος και Καναβαράκη

 
Πανελλήνιο: Πρωταθλητές στα 12άρια Μιχαλακόπουλος και Καναβαράκη
tn team Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 - 11:50

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος και η Ραφαέλα Καναβαράκη είναι οι πρωταθλητές των μονών του Πανελληνίου Πρωταθληματος στην κατηγορία των 12 ετών.

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό αγοριών, έπειτα από έναν τελικό που δυστυχώς ολοκληρώθηκε πρόωρα με την εγκατάλειψη του φιναλίστ Γιώργου Σινάνη (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου), όταν ο Άλκης είχε το προβάδισμα με 6-4, 4-1.

Ήταν μια φανταστική εβδομάδα για τον Μιχαλακόπουλο στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, που θυμίζουμε πως μπήκε στο τουρνουά ως αναπληρωματικός, εξαιτίας της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε και της μη εμπρόθεσμης δήλωσης συμμετοχής. Ο αθλητής του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, κατάφερε τελικά να μπει στα προκριματικά και έκτοτε πέτυχε 9 νίκες για να φτάσει ως τον τίτλο, χάνοντας μόλις ένα σετ σ' αυτή τη διαδρομή.


O Άλκης Μιχαλακόπουλος

Στο μονό των κοριτσιών, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ραφαέλα Καναβαράκη, η οποία επικράτησε στον σημερινό τελικό της Αναστασίας Χριστοφορίδου με 6-4, 6-1.

Δεν έχασε σετ σε 6 αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα η Καναβαράκη του Α.Ο.Α. & Α. Πεύκης (Kalovelonis Tennis Academy), κάνοντας ένα φανταστικό τουρνουά.

Την 3η θέση στο μονό κοριτσιών πήρε η Στυλιανή Νούτσου και την 3η θέση στο μονό αγοριών ο Θανάσης Ζαβουργιανός.

Στο διπλό των αγοριών στα 12άρια, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι αθλητές του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, Μιχαλακόπουλος και Αλέξανδρος Νούλας, που κέρδισαν στον τελικό τον Ζαβουργιανό και τον Ορέστη Γιαννόπουλο (Ο.Α. Γλυφάδας) με 6-3, 6-1.

Στο διπλό των κοριτσιών, νικήτριες ήταν η Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Α.Ο.Α. Κατερίνης) και Ευθυμία Πετσούλα (Α.Σ.Α. Γρεβενών), που κέρδισαν έπειτα από έναν πολύ κλειστό τελικό τις Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά (Ο.Α. Γλυφάδας) και Αναστασία Χριστοφορίδου (Ο.Α. Μαγνησίας) με 7-6 (5), 7-6 (2).

Τέλος, στο μεικτό διπλό, τον τίτλο κέρδισαν ο Θανάσης Ζαβουργιανός (Ηράκλειο Ο.Α.Α.) και η Ουσταμπασίδου, που επικράτησαν στον τελικό του Ιωάννη Κωνσταντίνου Τσιούμα (Ο.Α. Αττικής) και της Μαρίας Δελλαπόρτα (Α.Ο. Φίλιππος Πολυδρόσου) με 6-1, 6-2.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots