8άδα στο Race η Ουσταμπασίδου

 
8άδα στο Race η Ουσταμπασίδου
tn team Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 - 12:49

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου κέρδισε μια θέση στο Race για το Monte-Carlo στα 16άρια της Tennis Europe και βρίσκεται πλέον στην κορυφαία 8άδα!

Η Ουσταμπασίδου κέρδισε μια θέση και από το Νο.9 ανέβηκε στο Νο.8 του Race, αναβαθμίζοντας έτσι τις πιθανότητές της να προκριθεί στους τελικούς του Monte-Carlo.

Πολύ ψηλά είναι και η Νίνα Ανδρονίκου από την Κύπρο που κέρδισε 3 θέσεις αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στο Νο.9.

Στη γενική κατάταξη της Tennis Europe στα 16άρια, η Ουσταμπασίδου κέρδισε 2 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.77 της κατάταξης, ούσα η κορυφαία Ελληνίδα στην κατηγορία.

Στο Νο.2 της χώρας μας είναι η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία κέρδισε 4 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.156, ενώ 28 θέσεις άφησε πίσω της η Μυρτώ Πρωιμάκη μετά και τη νίκη που έκανε στο μεγάλο τουρνουά της Ρώμης, για να ανεβεί στο Νο.3 της Ελλάδας και στο Νο.161 της Ευρώπης - ισοβαθμώντας με τη Λυδία Παναγιωτίδου, που επίσης βρίσκεται στο Νο.161, έχοντας άνοδο 2 θέσεων.

Αναλυτικά η κατάταξη των Ελληνίδων στα 16άρια της Tennis Europe:

Το Race για το Monte-Carlo:

Στα αγόρια στα 16άρια, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος συνεχίζει να είναι στο Νο.1 της χώρας μας, αν και είχε μια μικρή πτώση 7 θέσεων αυτή την εβδομάδα και υποχώρησε στο Νο.73. Στο Νο.78 βρίσκεται ο Ανδρέας Μεσσής, που έχασε 10 θέσεις.

Στο Νο.103 βρίσκετια ο Παναγιώτης Γραμματικάκης, με τον Ραφαήλ Παγώνη να περνάει στο Νο.153 και στο Νο.4 της Ελλάδας, έχοντας μεγάλη άνοδο 57 θέσεων. Ο Παγώνης κέρδισε σημαντικό έδαφος και στην κατάταξη στα 14άρια, όπου μπήκε στο Top 30 της Ευρώπης.

Αναλυτικά η κατάταξη των Ελλήνων στα 16άρια της Tennis Europe:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots