Πρωταθλήτρια η Χριστοφορίδου, 2η θέση για Λαζαρίδου και Λοϊζά (pics)

 
Πρωταθλήτρια η Χριστοφορίδου, 2η θέση για Λαζαρίδου και Λοϊζά (pics)
tn team Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:47

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μαριάνθη Χριστοφορίδου στο Junior διεθνές τουρνουά ITF της Μυτιλήνης, το οποίο ολοκληρώθηκε για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία. Τη 2η θέση, στα κορίτσια κατέκτησε η επίσης πολύ καλή Ελένη Λαζαρίδου, καθώς και ο δυνατός Ανδρέας Λοϊζάς στα αγόρια.

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκληρώθηκε το G5 τουρνουά της Μυτιλήνης, καθώς είχαμε 3 από τους 4 φιναλίστ στα μονά των αγοριών και κοριτσιών.

Ο Μαριάνθη Χριστοφορίδου κατάφερε να κερδίσει στον Ελληνικό τελικό των κοριτσιών την Ελένη Λαζαρίδου, μετά από μια δυνατή μάχη. Ενώ ο Ανδρεάς Λοϊζάς έφτασε στον τελικό των αγοριών παίρνοντας τη πολύ σημαντική 2η θέση.

Στον τελικό των κοριτσιών η Μαριάνθη Χριστοφορίδου, κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος της Ελένης Λαζαρίδου, μετά από μια σκληρή μάχη με 4-6, 6-4, 6-4 και να κερδίσει τον τίτλο στη διοργάνωση.

Δυνατή παρουσία είχε καθόλη την εβδομάδα και ο Ανδρέας Λοϊζάς ο οποίος έφτασε στον τελικό χωρίς να χάσει κανένα απολύτως σετ.

Εκεί, ο νεαρός αθλητής μας βρέθηκε απέναντι στο Νο.3 του ταμπλό Federico Cina από την Ιταλία, από τον όποιο γνώρισε την ήττα με 6-0, 6-1, κατακτώντας τη 2η θέση.

Να σημειωθεί πως Ελληνική παρουσία είχαμε και στο τελικό των διπλών στα κορίτσια, εκεί όπου η Μαριάνθη Χριστοφορίδου και η Γεωργιάνα Στράτη, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις Ολλανδές, Benthe De Bresser και Quinty van Dongen, με 4-6, 6-1 [10-7].

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots