Junior Masters: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου [20/11]

 
Junior Masters: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου [20/11]
tn team Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - 21:25

Αναλυτικά όλα τα σημερινά αποτελέσματα από το Junior Masters, το οποίο διεξάγεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Junior Masters, όπου αγωνίζονται οι κορυφαίο αθλητές της κάθε ηλικιακής κατηγορίας στη χώρα, αφού σήμερα ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στα 12άρια των αγοριών, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κέρδισε τον Θανάση Ζαβουργιανό με 6-4, 7-5 σε ένα πολύ δυνατό ματς και έκανε το δεύτερο βήμα για να πάρει τη 1η θέση του 1ου ομίλου, που θα τον στείλει στον τελικό. Ο Γιώργος Σινάνης κέρδισε στον άλλον αγώνα του ομίλου τον Γιώργο Χατζόπουλο με 7-5, 3-6, 6-4 σε έναν επίσης πολύ κλειστό αγώνα και παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στον άλλον όμιλο προηγούνται οι Αλέξανδρος Νούλας και Μαρίνος Καρνιάτης, που έχουν κερδίσει και τις 2 αναμετρήσεις που έχουν παίξει ως τώρα. Σήμερα, ο Καρνιάτης κέρδισε τον Ιάσονα Ρόβα με 6-2, 6-1, ενώ ο Νούλας επικράτησε του Ορέστη Γιαννόπουλου με 6-3, 6-2. Αύριο, Νούλας και Καρνιάτης θα αναμετρηθούν για την 3η αγωνιστική και όποιος πάρει τη νίκη θα προκριθεί και στον μεγάλο τελικό.

Στα 12άρια των κοριτσιών, η Ραφαέλα Καναβαράκη έκανε το 2 στα 2, κερδίζοντας την Χρυσούλα Παρασκευοπούλου με 6-0, 6-3. Από μια νίκη έχουν η Παρασκευοπούλου και η Ευθυμία Πετσούλα, που κέρδισε σήμερα την Αναστασία Χριστοφορίδου με 6-2, 6-2.

Στον άλλον όμιλο του τουρνουά, από 2 νίκες έχουν οι Βασιλική Μιχαλοπούλου και Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά. Η Μιχαλοπούλου κέρδισε σήμερα τη Στυλιανή Νούτσου με 6-2, 6-4, ενώ η Φασουλά επικράτησε της Κατερίνας Ουσταμπασίδου με 6-2, 4-6, 6-0. Έτσι, Μιχαλοπούλου και Φασουλά θα αναμετρηθούν αύριο για την 1η θέση του ομίλου και την πρόκριση στον τελικό.

Στον 1ο όμιλο στο τουρνουά των αγοριών 14, την πρόκριση στον τελικό θα διεκδικήσουν οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Ανδρέας Μεσσής, που έφτασαν τις 2 νίκες σήμερα, επικρατώντας των Γιάννη Σακκά (7-5, 4-6, 7-5) και Φώτη Σκαλτσογιάννη (7-6, 6-3) αντίστοιχα.

Στον άλλον όμιλο ο Κωνσταντίνος Καρπουζάς έφτασε τις 2 νίκες, κερδίζοντας σήμερα τον Νικόλαο Φώτη Μακρή με 6-7 (2), 6-2, 6-0. Από μια νίκη έχουν οι Μακρής και Θανάσης Κακουρίδης, με τον τελευταίο να επικρατεί στον άλλον σημερινό αγώνα του Νικόλα Γαβριήλ με 6-2, 6-0.

Στα 14άρια των κοριτσιών, στον 1ο όμιλο προηγείται η Μυρτώ Πρωιμάκη, η οποία δεν έχει ακόμα χάσει σετ. Σήμερα η Μυρτώ επικράτησε της Δέσποινας Κοσκινά με 6-1, 6-4. Στον άλλον αγώνα της ημέρας, η Χρυσή Σμυρίδου στάθηκε πολύ άτυχη καθώς εγκατέλειψε μετά από μόλις 3 games απέναντι στη Μερόπη Μαρία Μπατζή και μάλιστα αποσύρθηκε από το υπόλοιπο τουρνουά.

Στον άλλον όμιλο, τη 2η νίκη της πήρε η Μελίνα Ζουμπουλάκη, η οποία κέρδισε τη Δήμητρα Παπασταύρου με 6-3, 6-1. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Φωτεινή Καφέ κέρδισε έπειτα από μεγάλη μάχη την Ελένη Χατζηαβραάμ με 6-7 (5), 6-4, 6-4.

Στα 16άρια των αγοριών, στον 1ο όμιλο έχουν από δυο νίκες οι Ανδεας Λοϊζάς και Νίκος Μπακιρτζής, που σήμερα κέρδισαν τους Στέργιο Αχιλλέα Παπαδόπουλο (6-1, εγκατέλειψε) και Άγγελο Αυγέρη (6-2, 6-4) αντίστοιχα. Αύριο θα διεκδικήσουν την 1η θέση στον μεταξύ τους αγώνα.

Στον άλλον όμιλο, ο Χρήστος Γκλαβάς έχει το προβάδισμα καθώς πήρε σήμερα το walkover εις βάρος του Χριστόφορου Μανόπουλου που έχει αποσυρθεί από το τουρνουά εξαιτίας τραυματισμού και έχει 2-0 πλέον στον όμιλο. Στο 2-1 είναι ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης, που κέρδισε σήμερα τον Απόστολο Γραμματικοπούλη με 6-3, 7-5, αλλά είχε ηττηθεί από τον Γκλαβά την Παρασκευή.

Στα 16άρια των κοριτσιών, η Βασιλική Τρίγκα επικράτησε σήμερα της Ανδρομάχης Μπαρμπαγιάννη με 6-4, 6-0 και θα παίξει αύριο με τη Γεωργία Βασιλοπούλου για την 1η θέση στον 1ο όμιλο. Στον 2ο όμιλο η Γεωργία Ανδριάνα Στρατή εγκατέλειψε στην αναμέτρησή της με τη Ναταλία Κασσή παρότι κέρδιζε με σετ και ήταν στο tie-break στο 2ο, ενώ δεν θα κατέβει στον αγώνα της με τη Μαρία Τσιρώνη. Ως εκ τούτου, η Τσιρώνη και η Κασσή έχουν από μια νίκη και θα αναμετρηθούν αύριο για τη μεγάλη πρόκριση.

Στην κατηγορία των 18 ετών των αγοριών, ο Γιώργος Βάλαρης επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Νίκο Σφυράκη με 2-6, 6-1, 7-5, συνεπώς θα έχει τη δυνατότητα αύριο να διεκδικήσει την 1η θέση του ομίλου, απέναντι στον Γιώργο Δαριβάκη Κατέμπ, με τον οποίο μοιράζονται προς το παρόν αυτή τη θέση. Στον άλλον όμιλο προηγούνται οι Βλάντιμιρ Χόλμπαν και Γιώργος Χαϊδεμένος, που κέρδισαν αμφότεροι τον Αναστάσιο Μανδαλενάκη και θα αναμετρηθούν αύριο για την πρόκριση στον τελικό.

Στα 18άρια των κοριτσιών, προκρίθηκε ήδη στον τελικό η Στυλιανή Ρουσσοπούλου, που κέρδισε σήμερα την Νικολέτα Παρετζόγλου με 6-4, 6-3. Η Βικτώρια Παπαδοπούλου είναι επίσης στον όμιλο, αλλά εγκατέλειψε χθες εξαιτίας τραυματισμού και ο αγώνας της αύριο θα καταχωρηθεί στην Παρετζόγλου με walkover. Στον άλλον όμιλο θα παίξουν αύριο για την πρόκριση η Άρτεμις Ασλανισβίλι και η Μαριάνθη Χριστοφορίδου, που έχουν κερδίσει αμφότερες την Φιλίππα Πετροπούλου.

Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες, όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το αυριανό ρπόγραμμα από το Junior Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots