Δυνατές εμφανίσεις από την Γρηγοριάδου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 
Δυνατές εμφανίσεις από την Γρηγοριάδου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
tn team Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 20:38

H Αθηνά Γρηγοριάδου πραγματοποίησε δυνατές εμφανίσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και στα 2 τουρνουά που αγωνίστηκε τις τελευταίες δυο εβδομάδες, κατάφερε να φτάσει έως τη προημιτελική φάση.

Πριν από 2 εβδομάδες η Αθηνά Γρηγοριάδου αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά που διοργανώθηκε στη πόλη Fujairah των Η.Α.Ε, κατηγορίας Grade 4.

H νεαρή αθλήτρια του Ίφιτου Θεσσαλονίκης πέτυχε 2 νίκες και έφτασε στην τελική 8άδα, εκεί όπου ηττήθηκε στα 3 σετ από το Νο.3 του ταμπλό Andra Izabella Sirbu με 2-6, 6-0, 6-2.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά μάλιστα ο Χρήστος Σπύρου κέρδισε και τον τίτλο στα διπλά.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Αθηνά συμμετείχε στο επίσης κατηγορίας J60 τουρνουά (πρώην J4) στα Η.Α.Ε και συγκεκριμένα στη πόλη του Dubai, ξεκινώντας την πορεία της από τα προκριματικά, όπου πέτυχε 3 νίκες εξασφαλίζοντας μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Η κλήρωση για την Αθηνά ήταν δύσκολη, πέφτοντας πάνω στο Νο.1 του ταμπλό Emilija Pranyte από την Λιθουανία, την οποία μάλιστα και απέκλεισε με 7-6 (6), 2-6, 6-1.

Η Γρηγοριάδου έφτασε πάλι μέχρι την τελική 8άδα -αφού σημείωσε ακόμα μια νίκη στον 2ο γύρο επί της Maftynabonu Kahramonova από το Ουζεμπεκιστάν, με το εντυπωσιακό 6-1, 6-0- εκεί όπου γνώρισε την ήττα σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό ματς, από την Σέρβα Masa Jankovic, με 5-7, 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots