Πέρασε στα ημιτελικά η Εθνική αγοριών U18

 
Πέρασε στα ημιτελικά η Εθνική αγοριών U18
tn team Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 - 19:21

Η Εθνική μας ομάδα των αγοριών U18 κέρδισε τη Σλοβενία και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Vichy της Γαλλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς παρά την πολύ καλή του προσπάθεια, ο Χρήστος Γκλαβάς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Vid Mohar με 7-6 (5), 6-4.

Ο Ανδρέας Λοϊζάς ισοφάρισε για την ελληνική ομάδα, κερδίζοντας στο επόμενο ματς τον Mak Mikovic με 6-2, 6-3.

Το ματς κρίθηκε στο διπλό, όπου οι Γκλαβάς και Λοϊζάς ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να κερδίσουν τους Azbe Jarc και Mohar με 6-4, 7-6 (5).

Η Ελλάδα κέρδισε τη Σλοβενία με 2-1 και προκρίθηκε στις "4" καλύτερες ομάδες του προκριματικού τουρνουά των European Summer Cups U18, στο Vichy της Γαλλίας.

Αύριο θα διεκδικήσει και την πρόκριση στις "2" καλύτερες ομάδες, που συνεπάγεται και με την πρόκριση στην τελική φάση, αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη ομάδα της Σουηδίας.

Η Σουηδία έχει στην αποστολή της τον Kevin Edengren, Νο.27 στον κόσμο στα juniors, τον Sebastian Eriksson, Νο.38 στον κόσμο, καθώς και τον Max Dahlin, Νο.48.

Η Ελλάδα, εκτός από τους Λοϊζά και Γκλαβά, έχει στην αποστολή της και τον Βλαντιμίρ Χόλμπαν, ενώ ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Ηλίας Γιαννακάκης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots