Πρωταθλητές στα Κουφάλια Μιχαλακόπουλος και Μίταλας

 
Πρωταθλητές στα Κουφάλια Μιχαλακόπουλος και Μίταλας
tn team Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 16:44

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος και ο Γιώργος Μίταλας αναδείχθηκαν πρωταθλητές στα διπλά στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα Κουφάλια. Τη 2η θέση στα μονά πήρε ο Μιχαλακόπουλος.

Ο τελικός του διπλού του Koufalia Cup ήταν ελληνική υπόθεση και οι Μιχαλακόπουλος και Μίταλας κέρδισαν μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τους Παναγιώτη Γραμματικάκη και Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου με 4-6, 6-1, 10-7, για να κατακτήσουν την 1η θέση.

Για 1η φορά στην εβδομάδα έχασαν σετ Μιχαλακόπουλος και Μίταλας, που έκαναν ένα πολύ καλό τουρνουά και κέρδισαν και τα 4 παιχνίδια που έδωσαν στα Κουφάλια.

Για τον Μιχαλακόπουλο, αυτός ήταν ο 10ος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe, 5ος στα διπλά και 4ος στη φετινή σεζόν. Στην κατηγορία των 16 ετών έχει κερδίσει άλλον έναν τίτλο, στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης αυτή τη χρονιά στα διπλά μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο.

Για τον Μίταλα ήταν ο 2ος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe, μόλις μια εβδομάδα αφού κατέκτησε τον 1ο, στο μονό του Kilkis Cup στο Κιλκίς.

Τη 2η θέση πήρε στο μονό ο Μιχαλακόπουλος, που ηττήθηκε στον σημερινό τελικό από τον Ιταλό Mattia Cappellari, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.49 στην Ευρώπη στα 16άρια, με 6-2, 6-1.

Στο μονό των κοριτσιών, η Ιταλίδα Alessandra Fiorillo κατέκτησε τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό την συμπατριώτισσά της, Francesca Galli, με 7-6 (5), 6-1.

Θυμίζουμε πως χθες έγινε ο τελικός για το διπλό των κοριτσιών, όπου η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και η Λυδία Παναγιωτίδου κατέκτησαν τον τίτλο, επικρατώντας της Στελίνας Νούτσου και της Χρυσούλας Παρασκευοπούλου με 6-3, 6-4.

Δείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τη διοργάνωση

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots