Double Ουσταμπασίδου και Γελαδάρης στη Βέροια (pics)

 
Double Ουσταμπασίδου και Γελαδάρης στη Βέροια (pics)
tn team Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:04

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και ο Οδυσσέας Γελαδάρης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe που ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα στα γήπεδα της Βέροιας.

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου κέρδισε στον σημερινό τελικό του μονού κοριτσιών την Χρυσούλα Παρασκευοπούλου με 6-4, 6-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Veria Cup.

Η Ουσταμπασίδου έχασε μόνο 8 games στην πορεία της μέχρι τον τίτλο, στη διοργάνωση 3ης κατηγορίας U16. Στη Βέροια έφτασε τους 6 τίτλους για φέτος σε διοργανώσεις Tennis Europe, αφού είχε κερδίσει ακόμα στα μονά στο Κιλκίς και στα διπλά σε Άρτα, Κουφάλια και Αριδαία.

Χθες, για τον τελικό του διπλού, η Ουσταμπασίδου και η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισαν μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τις Χριστίνα Αμουργιανού και Ευθυμία Πετσούλα με 7-5, 7-5.

Και στα αγόρια είχαμε "double", με τον Οδυσσέα Γελαδάρη να πρωταγωνιστεί σε μονά και διπλά.

Στον σημερινό τελικό του μονού, ο Γελαδάρης κέρδισε τον Βαγγέλη Βάλσαμο με 6-1, 6-1.

Είχε μια εκπληκτική εβδομάδα ο Γελαδάρης, ο οποίος απέκλεισε στην πρεμιέρα του σε ένα πολύ δυνατό ματς το Νο.1 του ταμπλό, Γιώργο Μίταλα, με 6-7 (3), 6-4, 6-1, ενώ έβγαλε εκτός και τον Παναγιώτη Γραμματικάκη, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-5, 3-6, 6-4.

Στο διπλό, οι Νο.2 στο ταμπλό, Γελαδάρης και Μίταλας, κέρδισαν στον χθεσινό τελικό τους Νο.1, Ραφαήλ Γακόπουλο και Παναγιώτη Γραμματικάκη, με 6-2, 6-4.

Οι δυο τίτλοι του Γελαδάρη στη Βέροια ήταν οι πρώτοι του τίτλοι στα τουρνουά της Tennis Europe.

Δείτε αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Veria Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots