Athens Lawn Tennis Cup: Βγήκαν οι ημιτελικοί

 
Athens Lawn Tennis Cup: Βγήκαν οι ημιτελικοί
tennisnews team Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:30

Στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά στον Ο.Α. Αθηνών προκρίθηκαν οι Λυδία Παναγιωτίδου, Διόνη Κουκούλη, Κωνσταντίνα Βολονάκη, Ελένη Μακαντάση και Αλέξανδρος Αυγέρης. Στα διπλά, στους τελικούς μπήκαν οι Παναγιωτίδου και Κουκούλη, οι Χαρά Ζήνα και Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού, οι Αυγέρης και Τζέρι Κουτσογιώργος, καθώς και οι Ιορδάνης Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνος Λαμπράκης.

Η Παναγιωτίδου, Νο.1 στο ταμπλό του Athens Lawn Tennis Cup U14, κέρδισε την Παπαγαπητού με 6-2, 6-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης 2ης κατηγορίας της Tennis Europe. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ελληνοαυστραλή Ελένη Μακαντάση, που επικράτησε της Χαράς Ζήνα με 6-1, 1-6, 6-2.

Η Διόνη Κουκούλη, η οποία βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, απέκλεισε τη Βελγίδα Mikaella De Hert με 6-3, 0-6, 6-4 και στον άλλον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Κωνσταντίνα Βολονάκη, Νο.4 στο ταμπλό, που κέρδισε τη Δανάη Μαργαρίτη με 6-2, 6-0.

Στα αγόρια από ελληνικής πλευράς τον τίτλο στο μονό διεκδικεί ο Αλέξανδρος Αυγέρης, Νο.2 στο ταμπλό, που κέρδισε σήμερα τον Κοσμά Δράκο με 7-6 (8), 6-2 σε ένα ωραίο ματς. Στα ημιτελικά ο Αυγέρης θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο David Cercel, Νο.3 στο ταμπλό, που κέρδισε τον Θάνο Χαιρόπουλο με 6-3, 6-0.

Στα προημιτελικά ολοκλήρωσε την παρουσία του και ο Βασίλης Λυκουρέσης, που ηττήθηκε από τον κορυφαίο του ταμπλό, Daniil Valter, με 6-2, 6-2, αλλά και ο Ελληνοελβετός Νικόλας Πανουσόπουλος, ο οποίος υπέστη την ήττα από τον Βρετανό Rocco Bellamy με 6-3, 6-3.

Στο διπλό, μεγάλη νίκη έκαναν οι Αυγέρης και Κουτσογιώργος απέναντι στους κορυφαίους του ταμπλό, Valter και Aliaksandr Viarsotski, με 4-6, 6-1, 10-7, για να μπουν στον τελικό. Αύριο θα διεκδικήσουν τον τίτλο ενάντια στους Χατζηνικολάου και Λαμπράκη, που στον άλλον ημιτελικό επικράτησαν των Χρήστου Αφρουδάκη και Άγγελου Χατζηνικολάου με 6-3, 6-3.

Στα κορίτσια, οι κορυφαίες του ταμπλό Κουκούλη και Παναγιωτίδου κέρδισαν τις Αγγελίνα Γκλαβά και Άρια Κουκούτση με 6-1, 6-2 και στον τελικό θα παίξουν με τις Παπαγαπητού και Ζήνα, που έβγαλαν εκτός τις De Hert και Βολονάκη με 6-4, 6-2.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots