Συνεχίζουν Γακόπουλος και Παγώνης στη Λευκωσία

 
Ο Ραφαήλ Παγώνης
Ο Ραφαήλ Παγώνης
tn team Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 18:28

Ο Ραφαήλ Γακόπουλος μπήκε στον τελικό του διπλού και στα ημιτελικά του μονού στο 16άρι τουρνουά της Tennis Europe στο Eleon Tennis Club της Λευκωσίας. Στα ημιτελικά του μονού συνεχίζει και ο Ραφαήλ Παγώνης.

Ο Γακόπουλος απέκλεισε τον Κύπριο Μιχάλη Γενεθλίου, Νο.3 στο ταμπλό, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς, καθώς εγκατέλειψε μετά το 1ο σετ. Το 1ο σετ το είχε κερδίσει ο Γακόπουλος με 6-3.

Η πρόκριση αυτή στέλνει τον Γακόπουλο στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον επίσης Κύπριο Pavel Litvak.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας της Tennis Europe της Λευκωσίας θα είναι και ο Παγώνης, που απέκλεισε μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι τον Νικόλα Πεντούσση από την Κύπρο με 6-7 (4), 6-2, 6-3.

Αύριο για τους ημιτελικούς ο Παγώνης, ο οποίος είναι στο Νο.2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Tsikhan Koran, Νο.4 στο ταμπλό.

Στο διπλό ο Γακόπουλος πέρασε τον τελικό και θα διεκδικήσει τον τίτλο αύριο. Μαζί με τον Κύπριο Πέτρο Πάρσον, απέκλεισαν σήμερα στα ημιτελικά τον Κύπριο Στέφανο Μαυρομιχάλη και τον Τούρκο Toprak Berkol με 7-6 (5), 6-1. Στον τελικό αύριο θα αντιμετωπίσουν τους Νο.1 του ταμπλό, τον Ούγγρο Abel Torok και τον Ουκρανό Ivan Ushakov.

Στα κορίτσια, η Δανάη Δημητσάνη ολοκλήρωσε την καλή της παρουσία στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε από τη Ρωσίδα Daria Belyakova, No.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3. Η Δανάη είχε κερδίσει την Άννα Μαρία Ηλία με 6-3, 6-4 στον 1ο γύρο, αλλά και την Χρύσα Μάιρα Τιτοπούλου στον 2ο, Νο.7 στο ταμπλό, με 4-6, 7-5, 6-4.

Στο διπλό, η Δημητσάνη έπαιξε μαζί με την Κύπρια Μέριλιν Σεραφίδου και ηττήθηκαν στον 2ο γύρο από τις Κύπριες Ιωάννα Κυριακίδου και Τιτοπούλου με 7-5, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots