Στα ημιτελικά των διπλών η Βαλεντίνη

 
Στα ημιτελικά των διπλών η Βαλεντίνη
Στα ημιτελικά των διπλών η Βαλεντίνη
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 1:45

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε στα τρία σετ από την Dalila Jakupovic στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Darmstadt στη Γερμανία, αλλά έχει αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά, όπου προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Σε λιγότερο από μια ώρα, η Γραμματικοπούλου ήταν πίσω από την Jakupovic με 0-6, 2-4 και όλα έδειχναν πως σύντομα θα αποχαιρετούσε το Tennis International στο Darmstadt της Γερμανίας. Μετά από μια μεγάλη μάχη, η 19χρονη Ελληνίδα κατάφερε να επιστρέψει στο 2ο σετ και να το κατακτήσει στο tie-break, όπου έχασε μόλις έναν πόντο.

Η Σλοβένα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο. 8 του ταμπλό και στο Νο. 209 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να υπερισχύσει στο αποφασιστικό 3ο σετ, για να "κλειδώσει" τη νίκη της σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες, με 6-0, 6-7 (1), 6-2.

Στον 1ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, η Βαλεντίνη, η οποία βρίσκεται στο Νο. 260 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κερδίσει την Ελβετίδα Conny Perin, με 6-4, 6-2.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει αφήσει πάντως ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά, όπου τα πηγαίνει εξαιρετικά και απέχει δύο νίκες από τον τίτλο. Μαζί με την συμπαίκτριά της από τη Ρωσία, Anna Kalinskaya, μοιράζοντας το Νο. 3 του ταμπλό και πέτυχαν δύο άνετες νίκες, για να μπουν στα ημιτελικά.

Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Dea Herdzelas (Βοσνία) και Tena Lukas (Κροατία) με 6-2, 6-3, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τις Deniz Khazaniuk (Ισραήλ) και Isabella Shinikova (Βουλγαρία), με 6-3, 6-1. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν αύριο την Αργεντινή Guadalupe Perez Rojaz και τη Ρουμάνα Oana Georgeta Simion.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots