Στο Χερβούργο Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου Denik / Ivan Němeček
tennisnews team Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - 16:00

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αγωνίστηκαν στο Χερβούργο της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα, στο διεθνές τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF.

Στο δυνατό Open Feminin 50 των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Χερβούργο (Cherbourg-en-Cotentin) αγωνίστηκαν Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ωστόσο καμιά δεν κατάφερε να περάσει από το προκριματικό ταμπλό.

Η Γραμματικοπούλου κέρδισε στην πρώτη της αναμέτρηση τη Sada Nahimana από το Μπουρουντί με 7-5, 6-1. Στον 2ο προκριματικό γύρο, η 23χρονη Ελληνίδα γνώρισε την ήττα από την Ολλανδέζα Suzan Lamens με 6-3, 6-2.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αντιμετώπισε στον 1ο γύρο τη Γαλλίδα Lucie Wargnier, αλλά μετά από μια πολύ αμφίρροπη μάχη ηττήθηκε με 6-4, 2-6, 11-9. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας για την Παπαμιχαήλ μετά το lockdown και την 6μηνη αναστολή του tour, επομένως τα πήγε πάρα πολύ καλά δεδομένων και των συνθηκών.

Η Παπαμιχαήλ αγωνίστηκε και στο διπλό, μαζί με την Κροάτισσα Tena Lukas. Στα προημιτελικά, όπου προκρίθηκαν με bye, γνώρισαν την ήττα από τη Λιθουανή Justina Mikulskyte και τη Ρωσίδα Anastasia Zakharova, με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots