Στο κυρίως ταμπλό Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tennisnews team Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 19:12

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκαν αμφότερες στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

Η Παπαμιχαήλ, Νο.5 στο προκριματικό ταμπλό, χρειάστηκε να πετύχει δυο νίκες για να πάρει την πρόκριση. Σήμερα κέρδισε τη Ρωσίδα Ekaterina Kazionova, No.11 στο ταμπλό, με 6-3, 3-6, 10-4. Χθες επιβλήθηκε της Τουρκάλας Betina Tokac με 6-1, 6-1.

Η Γραμματικοπούλου βρισκόταν στο Νο.2 του ταμπλό των προκριματικών και αγωνίστηκε απευθείας στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου κέρδισε σήμερα τη Ρωσίδα Ekaterina Yashina, με 2-6, 6-4, 10-8.

Και οι δυο Ελληνίδες τενίστριες, θα μπουν αύριο στη μάχη του 1ου γύρου των μονών, αλλά και των διπλών. Η Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει την Κροάτισσα Tena Lukas, που βρίσκεται στο Νο.260 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Παπαμιχαήλ θα παίξει με τη 17χρονη Doga Akyurek από την Τουρκία, που συμμετέχει στο τουρνουά με wild card.

Στα διπλά, η Παπαμιχαήλ συνεργάζεται με τη Βρετανίδα Olivia Nicholls και στον 1ο γύρο θα παίξουν ενάντια στην Akyurek και στη Ρωσίδα Anhzelika Isaeva. Η Γραμματικοπούλου θα συνεργαστεί με την Ουγγαρέζα Reka-Luca Jani, με την οποία μοιράζεται το Νο.4 του ταμπλό. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Τουρκάλες Doga Turkmen και Beyda Baykal.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots