Στη 16άδα η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ Instagram (@despipapamichail)
tennisnews team Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 4:02

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της στην Κωνσταντινούπολη και προκρίθηκε στην τελική 16άδα της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων. Εκτός συνέχειας η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο της σερί στην Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας της 17χρονης Τουρκάλας Doga Akyurek με 6-3, 6-2, για να μπει στον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων που γίνεται στα indoors γήπεδα του Ted Sports Club στα Θεραπειά.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είχε πετύχει δυο νίκες στο ταμπλό των προκριματικών τις προηγούμενες ημέρες, θα διεκδικήσει σήμερα μια θέση για την προημιτελική φάση, ενάντια σε μια πολύ δυνατή παίκτρια, την Ουκρανή Katarina Zavatska, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.116 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Εκτός συνέχειας στο μονό έμεινε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία επίσης είχε μπει στο ταμπλό μέσα από τα προκριματικά. Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε μετά από μια μάχη που ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια από την Κροάτισσα Tena Lukas, με 6-2, 4-6, 6-2.

Στο διπλό και οι δυο Ελληνίδες προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Η Παπαμιχαήλ και η Βρετανίδα Olivia Nicholls κέρδισαν τις Akyurek και Anhzelika Isaeva με 6-3, 6-1, ενώ η Γραμματικοπούλου και η Ουγγαρέζα Reka-Luca Jani απέκλεισαν τις Τουρκάλες Beyda Baykal και Doga Turkmen με 7-6 (2), 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots