Ήττα στα τρια σετ για τη Δέσποινα, νίκη στο διπλό η Βαλεντίνη

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 - 20:23

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ "λύγισε" στα τρια σετ από την Ισπανίδα Marina Bassols Ribera στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Αμβούργου, ενώ στο διπλό αντιμετώπισε μια άλλη Ελληνίδα, τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που πήρε τη νίκη και μπήκε στα προημιτελικά.

Μετά τις επιτυχίες τους στο Άμπου Ντάμπι, όπου κατάφεραν αμφότερες να μπουν στο κυρίως ταμπλό της πολύ μεγάλης διοργάνωσης της WTA και μάλιστα να κάνουν πολύ καλές προσπάθειες ενάντια στις Karolina Pliskova και Alize Cornet, οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου συνεχίζουν τη σεζόν στο Αμβούργο και στην indoor διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Hamburger Tennis-Verband.

Η Παπαμιχαήλ πραγματοποίησε σήμερα την πρεμιέρα της στο μονό, απέναντι στην Ισπανίδα Marina Bassols Ribera, που μπήκε στο τουρνουά από τα προκριματικά και είχε ήδη πετύχει 2 νίκες τις 2 προηγούμενες μέρες. Κατάφερε να τις κάνει 3 σήμερα η 21χρονη Ισπανίδα, η οποία επικράτησε της Δέσποινας με 6-2, 6-7 (2), 6-1.

Στο διπλό, οι δυο Ελληνίδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον 1ο γύρο. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η συμπαίκτριά της από τη Ρωσία, Ekaterina Yashina, πήραν τη νίκη απέναντι στην Παπαμιχαήλ και στην Τσέχα συμπαίκτριά της, Jesika Maleckova, με 6-0, 6-4.

Την Τετάρτη, περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδας, η Γραμματικοπούλου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της και στο μονό, ενάντια στη Ρουμάνα Nicoleta-Catalina Dascalu, Νο.286 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots