Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών η Καλογεροπούλου

 
Βασιλική Καλογεροπούλου
Βασιλική Καλογεροπούλου
tn team Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 10:41

Η Βασιλική Καλογεροπούλου συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο Lyttos Beach της Κρήτης, όπου φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών, με την Ελληνίδα να έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στην τελική 4άδα!

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε bye για τον 2ο γύρο, όπου πραγματοποίησε μια δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στην Γαλλίδα Anne Cointe. Κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή της επιστρέφοντας από σετ πίσω, για να επικρατήσει της Γαλλίδας αθλήτριας με 3-6, 6-2, 6-3.

Την Τετάρτη, η Καλογεροπούλου επέστρεψε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Guilia Bassini. Κάνοντας ακόμα καλύτερη εμφάνιση, έφτασε στη νίκη με 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

"Ο σημερινός αγώνας ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από τον προηγούμενο. Απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή από εμένα. Κατάφερα το πρώτο σετ με μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς στο δεύτερο με κάποια λαθάκια που έκανα με έριξε. Την στιγμή που ήμουν 2-4 κάτω, πείσμωσα κι έβαλα στόχο να ξαναβρώ τον ρυθμό μου. Κι έτσι έφτασα στο 6-4", είπε η Καλογεροπούλου για την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Επόμενη αποστολή για την Καλογεροπούλου η είσοδος στον τελικό, κάτι που για να καταφέρει θα χρειαστεί να περάσει το εμπόδιο της Ρωσίδας Anastasija Lasitsa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots