Πρωταθλήτρια η Σακελλαρίδη στο Lyttos Beach

 
Πρωταθλήτρια η Σακελλαρίδη στο Lyttos Beach
tn team Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 - 15:11

H Σαπφώ Σακελλαρίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε το πέρασμά της από το Lyttos Beach η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά της 3ης και τελευταίας εβδομάδας των γυναικείων τουρνουά του 24ου Lyttos Beach ITF World Tour.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.280 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε της Σλοβάκας Sofia Milatova στον σημερινό τελικό με 6-3, 6-3.

Δεν είχε ούτε ένα χαμένο σετ στα μονά αυτή την εβδομάδα η Σαπφώ, η οποία είχε κερδίσει στον 1ο γύρο την Ιταλίδα Gaia Squarcialupi με 6-4, 6-1, στον 2ο γύρο τη Λετονή Margarita Ignatjeva με 6-3, 6-3, στα προημιτελικά την Τσέχα Nikola Breckova με 6-3, 6-2 και στα ημιτελικά τη Ρωσίδα Polina Leykina με 6-4, 6-2.

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος καριέρας στα μονά σε ITF διοργάνωση για την Σακελλαρίδη, που είχε κερδίσει 4 τίτλους - όλους σε 15άρια τουρνουά - το 2022.

Στα διπλά η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια, η οποία έχει 21 τίτλους στο ενεργητικό της, ήταν φιναλίστ αυτή την εβδομάδα μαζί με την Ιταλίδα Irene Lavino στο Ηράκλειο. Ήταν μάλιστα το 6ο συνεχόμενο τουρνουά στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό, έχοντας απολογισμό 4 τίτλους και 2 τελικούς τις 6 τελευταίες εβδομάδες!

Το Lyttos Beach θα φιλοξενήσει ακόμα ένα τουρνουά ανδρών ITF 15.000 δολαρίων στους άνδρες την επόμενη εβδομάδα, ολοκληρώνοντας άλλον έναν επιτυχημένο κύκλο διοργανώσεων Futures.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του 24ου Lyttos Beach ITF World Tour

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots