Φιναλίστ στο Challenger του Cary Περβολαράκης και Χρυσοχός

 
Φιναλίστ στο Challenger του Cary Περβολαράκης και Χρυσοχός
tennisnews team Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - 18:22

O Μιχάλης Περβολαράκης και ο Πέτρος Χρυσοχός είχαν μια πολύ καλή εβδομάδα στο Cary της Βόρειας Καρολίνα, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο 80άρι Challenger των Ηνωμένων Πολιτειών.

Περβολαράκης και Χρυσοχός είχαν μια εξαιρετική εβδομάδα στο Cary και πέτυχαν μεγάλες νίκες, για να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Atlantic Tire Championships.

Αφού μπήκαν με walkover εις βάρος των Βρετανών Aidan McHugh και James Ward στα προημιτελικά, ο Μιχάλης και ο Πέτρος απέκλεισαν εκεί το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Αμερικανό Christopher Eubanks και τον Νοτιαφρικανό Ruan Roelofse, με 6-4, 6-4.

Στα ημιτελικά, οι δυο 25χρονοι απέκλεισαν τους Αμερικανούς Aleksandar Kovacevic και Ben Shelton με 6-4, 1-6, 10-3, για να μπουν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής από δυο άλλους Αμερικανούς, τους Christian Harrison και Dennis Novikov, με 6-3, 6-3.

Τόσο ο Χρυσοχός όσο και ο Περβολαράκης, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε έναν τελικό Challenger διοργάνωσης, είτε πρόκειται για μονά, είτε για διπλά.

Ο Χρυσοχός έπαιξε με τον Eubanks και στα μονά, στον 1ο γύρο, κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι στο Νο.220 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 7-5, 6-3.

Ο Περβολαράκης στα μονά ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στα προκριματικά, όπου ηττήθηκε από τον Αμερικανό Ben Shelton με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots