Καλή παρουσία για την Αδαλόγλου στο Hilton Head

 
Μάγδα Αδαλόγλου
Μάγδα Αδαλόγλου
tn team Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 - 14:22

Η Μάγδα Αδαλόγλου έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά ηττήθηκε τελικά στα τρια σετ από την Αμερικανίδα Emily Ruckno, στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Hilton Head στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αδαλόγλου ολοκλήρωσε την καλή της εβδομάδα στο Hilton Head της Νότιας Καρολίνα, γνωρίζοντας την ήττα στον 1ο γύρο του Futures των 15.000 δολαρίων από την Αμερικανίδα Emily Ruckno με 4-6, 6-4, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 4 λεπτά παιχνιδιού.

Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και σπουδάζει στο Mississippi State University, ξεκίνησε δυνατά στο ματς, προηγήθηκε με 4-0 στο 1ο σετ και τελικά το έκλεισε στο 10ο game.

Και το 2ο σετ ήταν κλειστό, με τη Μάγδα να έχει τη μεγάλη ευκαιρία στο 9ο game, όταν ήταν μπροστά με 4-4, 15-40 και είχε διπλό break point για να σερβίρει για το ματς. Η 16χρονη Αμερικανίδα υπερασπίστηκε το σερβίς της και έκανε break στο επόμενο game, για να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ και να αλλάξει το ματς.

Και στο 3ο σετ η Μάγδα είχε τις ευκαιρίες της, αφού προηγήθηκε με 2-0 και με 3-1, ισοφαρίστηκε όμως στο 6ο game (3-3). Κράτησε το σερβίς της για το 4-3, αλλά η νεαρή Αμερικανίδα κέρδισε τα 3 επόμενα πολύ κρίσιμα games και ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να πάρει την πρόκριση για την τελική 16άδα.

Η Αδαλόγλου θυμίζουμε πως ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της στο τουρνουά του Hilton Head, όπου πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί είχε κερδίσει την Αμερικανίδα Carly Kunkler με 6-2, 6-2.  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots