Ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 100άρι του Ilkley η Βαλεντίνη

 
Ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 100άρι του Ilkley η Βαλεντίνη
tn team Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 - 18:57

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Ilkley στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τη Nao Hibino, ενώ έφτασε επίσης έως τα προημιτελικά του διπλού.

Ήταν η πρώτη εβδομάδα της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο γρασίδι και είχε τη δυνατότητα να δώσει τρεις αναμετρήσεις.

Στο μονό, όπου πραγματοποίησε χθες την πρεμιέρα της, ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τη Γιαπωνέζα Nao Hibino, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.125 στην παγκόσμια κατάταξη, απέναντι στην οποία πάλεψε σε όλο το 1ο σετ, το έχασε όμως και γνώρισε την ήττα μετά απ' αυτό με 7-5, 6-1.

Στο διπλό συνεργάστηκε με την Ελβετίδα Simona Waltert, με την οποία απέκλεισαν στον 1ο γύρο το Νο.4 ζευγάρι του ταμπλό, τη Ρωσίδα Alena Fomina-Klotz και τη Γερμανίδα Julia Lohoff, με 6-4, 7-6 (3).

Σήμερα το ελληνοελβετικό δίδυμο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, καθώς ηττήθηκε από τις Βρετανίδες Madeleine Brooks και Holly Hutchinson στα προημιτελικά, με 1-6, 6-1, 10-6.

Η Γραμματικοπούλου θα αφήσει το Ilkley για το Λονδίνο, αφού την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο κλαμπ του Roehampton και θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots