Δεν συνεχίζουν στα μονά στα Σκόπια Χριστοφή και Ματούλα

 
H Έλενα Χριστοφή
H Έλενα Χριστοφή
tn team Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:05

Η Έλενα Χριστοφή και η Μάρθα Ματούλα δεν συνεχίζουν στα μονά της δυνατής διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων της ITF στα Σκόπια, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές τους στον 2ο γύρο.

Η Χριστοφή, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά και πέτυχε 2 νίκες αυτή την εβδομάδα, ολοκλήρωσε την πορεία της γνωρίζοντας την ήττα από την Ισπανίδα Rosa Vicens Mas, No.3 στο ταμπλό και Νο.231 στην παγκόσμια κατάταξη της WTΑ, με 6-1, 6-2.

Η Ματούλα έπαιξε με τη Ρουμάνα Gabriela Lee, σε ένα ματς που ήταν πολύ κλειστό στα πρώτα 6 games με το σκορ στο 3-3, όμως η Lee κέρδισε τα 7 επόμενα games και πήρε ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα, το οποίο αξιοποίησε για να φτάσει στη νίκη με 6-3, 6-2.

Στα Σκόπια βρίσκεται και η Δήμητρα Παύλου, η οποία είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο των μονών από τη Χριστοφή.

Οι τρεις Ελληνίδες παραμένουν στο τουρνουά αφού έχουν ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό. Η Χριστοφή και η Παύλου, που παίζουν μαζί, θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά σήμερα τις Ksenia Kaskutova και Ani Vangelova, ενώ στα προημιτελικά θα παίξει και η Ματούλα, που μαζί με την Σλοβάκα Radka Zelnickova θα αντιμετωπίσουν τις Γιαπωνέζες Rina και Yukina Saigo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots