Επιστροφή με τίτλο ο Λαζαρίδης (pics)

 
Επιστροφή με τίτλο ο Λαζαρίδης (pics)
tennisnews team Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 - 9:51

Ο Γιώργος Λαζαρίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με συμμετοχή σε 2 τελικούς! Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε την 1η θέση στο μονό, στους αγώνες δεύτερης ευκαιρίας, και την 2η θέση στο διπλό στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Montfermeil Open, που πραγματοποιήθηκε στις 16-18 Οκτωβρίου στο Παρίσι, Γαλλία.

Ο Λαζαρίδης μας δήλωσε σχετικά με την πορεία του στο τουρνουά:
"Στο μονό για να φτάσω στον τελικό έκανα δυο νίκες, εκεί δυστυχώς ο αντίπαλος μου λόγο πίεσης του χρόνου, δεν έδωσε τον αγώνα. Δεν μου αρέσει να κατακτώ έτσι μια πρωτιά θέλω η μάχη να δίνεται μέσα στο κόρτ.

Στο διπλό με παρτενέρ τον Ισπανό αθλητή Patxi Fadrique, δεν τα καταφέραμε στον τελικό και κατέκτησαμε την δεύτερη θέση. Ευχαριστώ τον παρτενές μου, Patxi.

Ήταν ένα δυνατό τουρνουά, συμμετείχαν 40 αθλητές, τα παιχνίδια μου καλά, όσο προχωρούσε το τουρνουά έπαιζα καλύτερα, πιο αισιόδοξος, δυνατός και σίγουρος , συνεχίζω για τους επόμενους αγωνιστικούς σταθμούς, 21-30/10, στην Μόσχα και συμμετέχω σε δυο τουρνουά, το Ίκαρ όπεν και το Ρωσσία όπεν.

Επειδή τα ταξίδια δεν είναι μόνο αγώνες, αλλά και δημιουργία "σχέσεων" με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου, μοιράζομαι μαζί σας φωτογραφίες με φίλους, γνωριζόμαστε χρόνια και μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί φιλίας και εκτίμησης.
Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Μαρόκο, όλοι μαζί μια παρέα. Μεγάλο κέρδος.

Η προσπάθεια για συμμετοχή στην Παραολυμπιάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο συνεχίζεται. Όνειρο και στόχος."

{yoogallery src=[/images/news_images/Lazaridis/2015/montfermeil_open] width=[100] height=[65]}

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots