Ελληνικές επιτυχίες στο Ισραήλ

 
Ελληνικές επιτυχίες στο Ισραήλ
tennisnews team Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 - 16:32

Ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Στέφανος Διαμαντής βρέθηκαν στην Μπερ Σεβά του Ισραήλ, όπου αμφότεροι πραγματοποίησαν καλές παρουσίες και ο Διαμαντής κέρδισε τον τίτλο στα διπλά. Την επόμενη εβδομάδα, ο Λαζαρίδης κέρδισε επίσης τίτλο στα διπλά, στη διοργάνωση του Τελ Αβίβ.

Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Μπερ Σεβά του Ισραήλ και στο διεθνές τουρνουά της ITF Be'er Sheba Open, που ανήκει στη σειρά ITF 3 Series του Circuit. Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον Ισραηλινό Shmulik Daniel με 6-0, 6-2, αλλά στα προημιτελικά γνώρισε την ήττα από τον Ιάπωνα Yoshinobu Fujimoto, με 6-2, 6-1.

Στα διπλά ο Λαζαρίδης και ο Αυστριακός Joseph Riegler προκρίθηκαν στα ημιτελικά, μετά και τη νίκη τους επί των Ισραηλινών Genadi Kohanov και Asi Stokol με 3-6, 6-3, 10-7. Στα ημιτελικά ηττήθηκαν από τον Στέφανο Διαμαντή και τον Fujimoto, με 6-1, 3-6, 10-6, σε ένα κλειστό ματς.

Ο Διαμαντής και ο Fujimoto κατέκτησαν και τον τίτλο στο Be'er Sheba Open, αφού στον τελικό κέρδισαν τους Martin De La Puente και Satoshi Saida, με 7-6 (5), 7-6 (5).

Στα μονά της διοργάνωσης, ο Διαμαντής πέτυχε δύο νίκες και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον Ισραηλινό Genadi Kohanov με 6-0, 6-1, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκε του επίσης Ισραηλινού Adam Berdichevsky με 6-3, 6-3. Στα ημιτελικά, τον 28χρονο Έλληνα αθλητή σταμάτησε ο Ιάπωνας Satoshi Saida, που πήρε τη νίκη με 6-4, 6-3.

Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε και στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου πήρε την πρώτη θέση στα διπλά, μαζί με τον Reglier. Στα μονά, έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση.

"Για πρώτα τουρνουά της χρονιάς, η παρουσία μου ήταν καλή, σίγουρα μπορούσα καλύτερα, ειδικά στο μονό. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, δυνατά και προχωράμε. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα με την Εθνική ομάδα για Αττάλεια, Τουρκία, στα προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ευχαριστώ όλες και όλους για την συμπαράσταση, ευχαριστώ την ομάδα της Ελληνικής πρεσβείας, συνεχίζουμε μαζί, αισιόδοξα να φτάσουμε την Ελλάδα ψηλά", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook o Λαζαρίδης.

 

Συμμετοχή σε Δυο διεθνή τουρνουά.Ο απολογισμός: στο διπλό, ένας Τελικός-1η θέςη, ένας ημιτελικός και στο μονό δυο προη...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Lazaridis / Γιώργος Λαζαρίδης στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots