Στέφανος Διαμαντής: Down the Line (vid)

 
Στέφανος Διαμαντής: Down the Line (vid)
Στέφανος Διαμαντής: Down the Line (vid)
tennisnews team Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 - 14:06

Δείτε το πανέμορφο mini profile video για έναν μεγάλο αθλητή, αλλά και άνθρωπο, τον Στέφανο Διαμαντή. Μετά από αμέτρητες ώρες δουλειάς και αφοσίωσης, ο Στέφανος θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ξεκινώντας να παίζει τένις από μικρό παιδί στη Θεσσαλία, το ταλέντο του Στέφανου Διαμαντή ήταν ευδιάκριτο σε όλους. Τα ατυχήματα που είχε στους δρόμους δεν εμπόδισαν το όνειρό του, να γίνει επαγγελματίας τενίστας, αφού ήρθε σε επαφή με το wheelchair tennis και σήμερα δεν είναι απλά ο καλύτερος Έλληνας του αθλήματος, αλλά είναι και στους 55 πρώτους της παγκόσμιας κατάταξης.

Είναι μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που έχουν ασχοληθεί ενεργά με την προώθηση του wheelchair tennis στη χώρα μας, καθώς εκτός από πολλές επιτυχίες, φροντίζει να φέρνει όλο και περισσότερο κόσμο στα γήπεδα.

Τελευταία του κίνηση ήταν η συμμετοχή του σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο, που προωθεί την παρουσία του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (7-18 Σεπτεμβρίου).

Για τη δημιουργία του βίντεο συνεργάστηκαν οι: Στέφανος Διαμαντής, Χρήστος Τσούνης, Δημήτρης Μανιάτης και Τατιάνα Ζαγάρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots