Πρωταθλητής Ελλάδας ο Διαμαντής

 
Πρωταθλητής Ελλάδας ο Διαμαντής
Πρωταθλητής Ελλάδας ο Διαμαντής
tennisnews team Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 - 10:49

Ο Στέφανος Διαμαντής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 5η διαδοχική χρονιά, στο τένις με αμαξίδιο. Ο αθλητής των Αετών Αθήνας, επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά πως είναι ο καλύτερος Έλληνας τενίστας στο wheelchair tennis και κέρδισε στον τελικό του πρωταθλήματος τον Γιώργο Λαζαρίδη.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα wheelchair tennis, που φιλοξενήθηκε το προηγούμενο τριήμερο στις εγκαταστάσεις του Forty Love, στο Κορωπί.

Στον μεγάλο τελικό, ο Στέφανος Διαμαντής επικράτησε του Γιώργου Λαζαρίδη με 6-0, 6-0 και κατέκτησε τον 5ο διαδοχικό τίτλο του.

"Έχω δουλέψει πολύ για να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο. Κατάφερα να πάρω όλα τα ματς του πανελληνίου πρωταθλήματος με 6-0 και αυτό τα λέει όλα για το βαθμό δυσκολίας. Σημασία μέσα από κάθε αγώνα, είναι ότι γίνομαι καλύτερος. Θέλω να γίνομαι πιο ολοκληρωμένος παίκτης", δήλωσε ο Διαμαντής στο eaom-amea.gr.

Ο 29χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος μας εκπροσώπησε πέρσι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, βρίκσεται στο Νο. 40 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF, στα μονά και στα διπλά.

Στον αγώνα της 3ης θέσης, ο Επαμεινώνδας Σταμάτης κέρδισε τον Στέφανο Μπάμπη, με 6-0, 6-1. Την 5η θέση μοιράστηκαν οι Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος και Παναγιώτης Σαουλίδης.

Τελική Κατάταξη:
1. Στέφανος Διαμαντής
2. Γιώργος Λαζαρίδης
3. Επαμεινώνδας Σταμάτης
4. Στέφανος Μπάμπης
5. Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος
5. Παναγιώτης Σαουλίδης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots