Τίτλος στο Ισραήλ για τον Διαμαντή

 
Τίτλος στο Ισραήλ για τον Διαμαντή
Τίτλος στο Ισραήλ για τον Διαμαντή
tennisnews team Σάββατο, 05 Μαϊος 2018 - 12:18

Ο Στέφανος Διαμαντής κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά της διοργάνωσης Be'er Sheba Open, που διεξάγεται στην ομώνυμη περιοχή του Ισραήλ. Στα μονά, ο 31χρονος Έλληνας τενίστας έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση. 

Ένα πολύ καλό τουρνουά πραγματοποίησε ο Στέφανος Διαμαντής στο Be'er Sheba του Ισραήλ. Ο 31χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 33 στην παγκόσμια κατάταξη wheelchair tennis της ITF, κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά, μαζί με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του, Daniel Rodrigues. 

Ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός, στον οποίο το ελληνοβραζιλιάνικο δίδυμο πήρε εύκολα το 1ο σετ, όμως έχασε το δεύτερο μετά από ένα πολύ κλειστό tie-break με 9-7 και σε ένα εξίσου γεμάτο super tie-break, "σφράγισε" την τελική νίκη, με 6-1, 6-7 (7), 11-9. 

Ήταν η μοναδική αναμέτρηση που ο Διαμαντής και ο Rodrigues αντιμετώπισαν προβλήματα. Στον πρώτο τους αγώνα οι δυο αθλητές, Νο. 2 στο ταμπλό, είχαν κερδίσει τους Ισραηλινούς Jacob Attias και Moses Saada με 6-2, 6-3, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν δυο ακόμη Ισραηλινούς, τους Adam Berdichevsky και Asi Stokol, με 6-0, 7-6 (2). 

Και στο μονό της δυνατής διοργάνωσης της ITF 3 Series, η παρουσία του Στέφανου ήταν πολύ καλή. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Ιάπωνα Daisuke Arai με 6-0, 6-1. 

Στα προημιτελικά, έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον Αργεντινό Agustin Ledesma, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 17 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, αλλά ηττήθηκε έπειτα από 3 κλειστά σετ, με 4-6, 6-4, 6-3. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots