Πρωταθλητής στο Daima Open ο Λαζαρίδης (pics)

 
Πρωταθλητής στο Daima Open ο Λαζαρίδης (pics)
Πρωταθλητής στο Daima Open ο Λαζαρίδης (pics)
tennisnews team Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 - 12:57

Ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο συμπαίκτης του από το Ισραήλ, Asi Stokol, αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά της Τουρκίας, Kemer Daima Open, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες στα χωμάτινα γήπεδα του Daima στην Αττάλεια. 

Ο Λαζαρίδης και ο Stokol, πέρασαν με bye στα προημιτελικά, όπου απέκλεισαν τους Τούρκους Turan Akalin και Hakan Gungor με 6-1, 6-4. Στη συνέχεια ξεπέρασαν με walkover το εμπόδιο των Πολωνών Piotr Jaroszewski και Jerzy Kulik, για να μπουν στον τελικό, όπου επικράτησαν των Taneli Tenhunen (Φινλανδία) και Nicolas Vanlerberghe (Γαλλία), με 6-4, 6-0. 

Αυτός ήταν ο 3ος συνεχόμενος τίτλος για τον Λαζαρίδη στο διπλό. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει άλλο ένα τουρνουά στην Αττάλεια, μαζί με τον Stokol, το Kemer Turkuaz Open, ενώ στις αρχές του μήνα είχε κατακτήσει το Kharkiv Open στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, με συμπαίκτη τον Tenhunen. 

Στο μονό του Kemer Daima Open, o 44χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 55 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Ινδονήσιο Angus Fitriadi, με 6-3, 2-6, 6-1. 

Γιώργος Λαζαρίδης

Γιώργος Λαζαρίδης

Γιώργος Λαζαρίδης

Γιώργος Λαζαρίδης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots