Δυο τελικοί για τον Διαμαντή στο Forli

 
Δυο τελικοί για τον Διαμαντή στο Forli
Δυο τελικοί για τον Διαμαντή στο Forli
tennisnews team Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - 6:31

O Στέφανος Διαμαντής αγωνίστηκε σε δυο τελικούς στο Forli της Ιταλίας, για το δυνατό τουρνουά Citta' di Forli', που ανήκει στην ITF 3 Series.

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε ο Στέφανος Διαμαντής στο Forli της Ιταλίας, φτάνοντας στους τελικούς του μονού και του διπλού της χωμάτινης διοργάνωσης της ITF 3 Series. Στο μονό, ο 31χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 22 στην παγκόσμια κατάταξη, πέτυχε 3 νίκες.

Στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Αυστριακό Wolfgang Stieg με 6-0, 6-0. Στα προημιτελικά επιβλήθηκε του Ιταλού Fabian Mazzei με 6-0, 6-4 και στα ημιτελικά κέρδισε τον Αυστριακό Nico Langmann, No. 3 στο ταμπλό και Νο. 26 στον κόσμο, με 6-2, 6-3. Στον τελικό, τον Στέφανο σταμάτησε ο Γάλλος Frederic Cattaneo, No. 16 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 6-2.

Στο διπλό, ο Διαμαντής και ο Nico Langmann κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Ιταλούς Silviu Culea και Ivan Tratter με 7-6 (3), 6-4. Στα ημιτελικά κέρδισαν τους Leonid Shevchik και Tomas Svasek με 6-3, 6-0, αλλά στον τελικό ηττήθηκαν από τους Cattaneo και Rody De Bie με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots