Λαζαρίδης: "Στόχος η πρόκριση στο Τόκιο"

 
Γιώργος Λαζαρίδης
Γιώργος Λαζαρίδης
tennisnews team Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 - 20:27

Ο Γιώργος Λαζαρίδης πραγματοποιεί την προετοιμασία του στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και ευελπιστεί πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σύντομα, ώστε να συγκεντρώσει βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.  

"Αυτή την περίοδο δίνουμε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση με τον Γιάννη (Καλυβιώτη, ο προπονητής του), ενώ παίζω τένις στα γήπεδα του ΔιαφοροΖΩ με τους Χάρη Αγγελόπουλο, Πάνο Σταυριανέα και Ελίνα Χαντζή. Δεν υπάρχουν τουρνουά λόγω του κορωνοϊού", είπε ο Γιώργος Λαζαρίδης στο Noto Sport και στην Εφημερίδα «Ελευθερία».

Ο πρωταθλητής μας στο τένις με αμαξίδιο, ευελπιστεί πως θα υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψει σε τουρνουά τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, με μεγάλο στόχο την πρόκριση στο Τόκιο: "Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα συμμετάσχω στα τουρνουά της άνοιξης. Στόχος είναι το εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αν αυτοί γίνουν φυσικά."

Όσο για το τουρνουά της Καλαμάτας στο οποίο είναι διοργανωτής και πέρσι δεν έγινε εξαιτίας της πανδημίας, ο Λαζαρίδης είπε: "Έχουμε δηλώσει ότι το φθινόπωρο θα κάνουμε το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open. Ελπίζουμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα και θα αρχίσουν πάλι τα ταξίδια και οι αγώνες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots