Δυο τελικοί για τον Λαζαρίδη στην Ουγγαρία

 
Δυο τελικοί για τον Λαζαρίδη στην Ουγγαρία
tn team Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 - 12:34

Με μια πρώτη και μια δεύτερη θέση στους τελικούς της δεύτερης ευκαιρίας επέστρεψε από την Ουγγαρία ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος είχε δυο καλές εβδομάδες στα διεθνή τουρνουά της ITF στην πόλη Γκιέρ.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης συμμετείχε στα δυο διεθνή τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκαν στο Γκιέρ της Ουγγαρίας, παίζοντας σε δυο τελικούς, στα ταμπλό της δεύτερη ευκαιρίας.

Στο 1ο τουρνουά είχε ηττηθεί έπειτα από πολύ κλειστό ματς με τον Ταϊλανδό Worakit Daengchuen με 7-6 (6), 6-3 και έπαιξε στη συνέχεια με μεγάλη επιτυχία στο consolation ταμπλό, όπου παρέμεινε αήττητος.

Πρώτα κέρδισε τον Ιρλανδό Garreth Greene με 6-0, 6-2, στη συνέχεια απέκλεισε τον Ούγγρο Attila Farkas με 6-1, 6-2, ενώ σε έναν ωραίο τελικό, κέρδισε τον Ιταλό Edgar Andres Salvini Lozano με 6-4, 7-5.

Στο δεύτερο τουρνουά, τον Λαζαρίδη σταμάτησε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό ο Ιάπωνας Shogo Takano, που πήρε τη νίκη με 6-4, 6-0.

Στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας, ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε αρχικά τον Ούγγρο Bela Szabo με 6-0, 6-0 κι έπειτα τον Ιταλό Salvini Lozano με 3-6, 6-3, 10-2, για να προκριθεί στον τελικό. Εκεί γνώρισε την ήττα από τον Ταϊλανδό Suthi Khlongrua με 6-1, 6-0.

Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε και στα διπλά αυτών των δυο τουρνουά, μαζί με τον Ούγγρο Attila Farkas, φτάνοντας και στα δυο ταμπλό μέχρι τα προημιτελικά.

Την πρώτη εβδομάδα κέρδισαν τους Garreth Greene και Maarten Ter Hofte με 6-4, 4-6, 10-7 και ηττήθηκαν στα προημιτελικά από το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τους Geoffrey Jasiak και Martin Legner, με 6-2, 6-1.

Τη δεύτερη εβδομάδα ξεπέρασαν εύκολα με 6-0, 6-0 τους Mads Meyer και Martin Hoerz-Weber, κάνοντας μια πολύ καλή προσπάθεια στα προημιτελικά απέναντι στον Σλοβάκο Marek Gergely και τον Τσέχο Tomas Svasek, Νο.2 στο ταμπλό, από τους οποίους τελικά ηττήθηκαν με 6-3, 6-4.

Επόμενος σταθμός για τον Λαζαρίδη η Αττάλεια για δύο τουρνουά στα μέσα του Μαΐου, σε χωμάτινη επιφάνεια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots