Τίτλος στο διπλό - 4άδα στο μονό ο Λαζαρίδης

 
Τίτλος στο διπλό - 4άδα στο μονό ο Λαζαρίδης
tn team Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 13:36

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε μια ακόμα πολύ καλή εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά του Βίλνιους στη Λιθουανία, κατακτώντας τον τίτλο στο διπλό και φτάνοντας μέχρι τους "4" στο μονό.

Ο πρωταθλητής μας στο τένις με αμαξίδιο συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της ITF Futures Series, προσθέτοντας νέες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Στο μονό έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση, μετά και τις νίκες που έκανε απέναντι στον Λιθουανό Aleksandr Olechnovic με 6-1, 6-1 και στον Ιρλανδό Garreth Greene, No.6 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2.

Ο Λαζαρίδης, ο οποίος βρισκόταν στο Νο.4 του ταμπλό, αντιμετώπισε στη συνέχεια για την ημιτελική φάση τον δυνατό Σλοβάκο Marek Gergely, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.25 στην παγκόσμια κατάταξη. Ήταν ένα ματς στο οποίο στάθηκε πολύ καλά, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 6-3, 6-4.

Στο διπλό ο Λαζαρίδης και ο Ισπανός συμπαίκτης του, Francesc Tur, έφτασαν μέχρι τον τίτλο, ξεκινώντας από το Νο.1 του ταμπλό. Με bye μπήκαν στα προημιτελικά, όπου δεν έχασαν ούτε game (6-0, 6-0) από τους Νορβηγούς Kristian Bencic και Daniel Sonesson.

Στα ημιτελικά κέρδισαν το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τους Πολωνούς Krzystof Brezyna και Szymon Nowicki με 6-3, 7-5, ενώ σε έναν πολύ ωραίο τελικό επικράτησαν των Νο.4 του ταμπλό, Marek Gergely και Hampus Linder-Olofsson, με 7-5, 5-7, 10-6.

Αυτός ήταν ο 2ος φετινός τίτλος για τον Λαζαρίδη, που κέρδισε και το Croatia Open Umag μαζί με τον Dahnon Ward. Συνολικά ήταν ο 30ός τίτλος στην καριέρα του σε ITF διοργάνωση στα διπλά, ενώ έχει κερδίσει και 4 στα μονά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots