RADICAL 2023 - Η νέα σειρά ρακετών της HEAD

 
RADICAL 2023 - Η νέα σειρά ρακετών της HEAD
tennisnews team Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 - 16:50

Αναβαθμισμένη και με τη πρωτοποριακή τεχνολογία Auxetic, η νέα ρακέτα της HEAD με όνομα RADICAL 2023, προσφέρει ασύλληπτη αίσθηση και απόδοση στο παιχνίδι σας με έναν υπερσύγχρονο συνδυασμό δύναμης, ισορροπίας και spin, σχεδιασμένη για κάθε παίκτη και κάθε επιφάνεια γηπέδου.

HEAD Radical

Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα της ρακέτας RADICAL 2023.

HEAD RADICAL PRO TENNIS RACQUET

Φτιαγμένη για παίκτες που παίζουν σε κάθε επιφάνεια, εξαιρετικά ευέλικτη και αναβαθμισμένη, η RADICAL PRO έχει σχεδιαστεί με την πρωτοποριακή τεχνολογία Auxetic, προσφέροντας έναν αποδοτικό συνδυασμό, δύναμης, spin και ελέγχου.

HEAD RADICAL MP TENNIS RACQUET

Αναβαθμισμένη με τη τελευταίας τεχνολογία καινοτομία Auxetic Technology και τον ευέλικτο σχεδιασμό της, η RADICAL MP προσφέρει στους παίκτες απόδοση σε κάθε επιφάνεια και έναν αποτελεσματικό συνδυασμό, δύναμης, spin και ελέγχου.

HEAD RADICAL TEAM TENNIS RACQUET

Αναβαθμισμένη με τη τελευταίας τεχνολογία καινοτομία Auxetic Technology και τον ευέλικτο σχεδιασμό της, η RADICAL TEAM, προσφέρει στους παίκτες απόδοση σε κάθε επιφάνεια και έναν , δύναμης, spin και ελέγχου.

HEAD RADICAL TEAM L TENNIS RACQUET

Προορίζεται για παίκτες που αγωνίζονται σε κάθε επιφάνεια και θέλουν να συνδυάσουν την ανάλαφρη αίσθηση και την ευελιξία. Αυτά είναι κ'άποια από τα χαρακτηριστικά της ρακέτας RADICAL TEAM L, η οποία προσφέρει στους παίκτες απόδοση σε κάθε επιφάνεια και έναν αποτελεσματικό συνδυασμό, δύναμης, spin και ελέγχου.

  

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε:
head.com/tennis
facebook.com/headtennis
twitter.com/head_tennis
instagram.com/headtennis_official

Ελληνική αντιπροσωπεία HEAD ΑΦΟΙ ΙΩΝΑΣ
12ο Χλμ. Αθηνών - Λαμίας & Βαλαωρίτου.
Μεταμόρφωση 14452
τηλ: 210 2844-484
ionas.gr/head

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots