Μεγάλη συμφωνία του Ruusuvuori με τη HEAD

 
Μεγάλη συμφωνία του Ruusuvuori με τη HEAD
tn team Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 13:20

O ταλαντούχος Φινλανδός τενίστας Emil Ruusuvuori έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με τη HEAD, για τη ρακέτα και το outfit του.

Ο 23χρονος Emil Ruusuvuori είναι ένας από τους ανερχόμενους Σκανδιναβούς τενίστες, με career high το Νο.40 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εδώ και χρόνια αγωνίζεται με τις ρακέτες της σειράς Speed της HEAD, ωστόσο υπέγραψε μια νέα συμφωνία "HEAD-to-toe", με την HEAD να είναι υπεύθυνη και για το outfit του από πάνω μέχρι κάτω, δηλαδή και για τα παπούτσια του.

"Μέσα από τον θαυμασμό μου για τη σειρά HEAD Speed, έχω δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με την εταιρεία. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω και τα outfit της HEAD", είχε πει για τη συμφωνία ο Ruusuvuori, λίγο πριν από το Australian Open. 

O Ruusuvuori ξεκίνησε το ιδιαίτερο ταξίδι του με το τένις στην ηλικία των 5 ετών, όταν ένας προπονητής εντόπισε το ταλέντο του, καθώς έπαιζε μπάντμιντον! Του πρότεινε να στραφεί στο τένις και 10 χρόνια αργότερα ο Φινλανδός βρισκόταν στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors.

Ένα χρόνο πριν έπαιξε στον πρώτο του ATP τελικό στο Pune της Ινδίας, ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά το 2022 με 35 νίκες και το Νοέμβριο μπήκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Top 40 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ottmar Barbian, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος αθλημάτων ρακέτας της HEAD, δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για την προοπτική του Emil, μας ενθαρρύνει η σταθερή πρόοδός του. Το να έχει τώρα ρακέτα, παπούτσια, αλλά και ρούχα της HEAD, αποτελεί μια δέσμευση και για τις δυο πλευρές να δουλέψουν μαζί και να κερδίσουν τα μεγαλύτερα τρόπαια."

Ο αντιπρόεδρος της HEAD στο τμήμα του αθλητικού ρουχισμού, Roman Stepek, πρόσθεσε: "Ως Next Gen ταλέντο με μια μοντέρνα προσέγγιση, (ο Emil) αποτελεί το τέλειο ταίρι για εμάς. Ανυπομονούμε να έχουμε μαζί ένα μέλλον με επιτυχίες."

Όπως είπαμε, ο Ruusuvuori αγωνίζεται με ρακέτες της σειράς HEAD Speed, ενώ τα ρούχα του θα προέρχονται από τη συλλογή αθλητικών ειδών Performance της HEAD.

Ο Ruusuvuori είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες της Φινλανδίας στο τένις και για πολλούς θα θεωρείται αργά ή γρήγορα ο κορυφαίος στην πατρίδα του όλων των εποχών. Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα ο καλύτερος Φινλανδός τενίστας στα μονά ήταν ο Jarkko Nieminen, ο οποίος έφτασε στο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης και κατέκτησε 2 τίτλους ΑΤΡ στην καριέρα του, ενώ στα διπλά ήταν ο Henri Kontinen, που έφτασε μέχρι το Νο.1 της κατάταξης.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε:
head.com/tennis
facebook.com/headtennis
twitter.com/head_tennis
instagram.com/headtennis_official

Ελληνική αντιπροσωπεία HEAD ΑΦΟΙ ΙΩΝΑΣ
12ο Χλμ. Αθηνών - Λαμίας & Βαλαωρίτου.
Μεταμόρφωση 14452
τηλ: 210 2844-484
ionas.gr/head

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots