Οικονομίδης: 'Ήθελα να ξαναζήσω το Status'

 
Κωνσταντίνος Οικονομίδης
Κωνσταντίνος Οικονομίδης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 - 11:13

Αποκλειστική συνέντευξη μας παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης με αφορμή την επιστροφή του στη δράση και το Status Open 2010, που ξεκινά το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ο Κωνσταντίνος, ιδιαίτερα καλοδιάθετος με την αφορμή της εμφάνισής του ξανά μπροστά στο ελληνικό κοινό, μοιράστηκε τα συναισθήματά του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα για το κύπελο Davis. Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη που μας παραχώρησε...

tennisnews.gr: Κωνσταντίνε πως νιώθεις που επιστρέφεις στους αγώνες ξανά και ειδικά στο Status Open;
Οικονομίδης:
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πολύ καιρό εκτός αγώνων. Το Νοέμβριο-Δεκέμβριο έπαιξα κάποιους αγώνες στην Ιταλία και είδα πως ακόμη είμαι σε καλή κατάσταση. Ένοιωσα ότι ήθελα να παίξω ξανά. Ήθελα να βρεθώ ξανά στο γήπεδο και το Status Athens Open μου φάνηκε μια πολύ καλή ευκαιρία. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις εκεί και ήθελα να τις ξαναζήσω. Με τον κόσμο είχα μια καλή χημεία και μου έχει δώσει μια απίστευτη ώθηση. Αυτό ήθελα να νοιώσω και πάλι. Θεωρώ ότι και πάλι το Status Open θα είναι ένα φοβερό τουρνουά, μια απίστευτη διοργάνωση και για αυτό ήθελα να είμαι εκεί.

tennisnews.gr: Σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεσαι;

Οικονομίδης: Είναι δύσκολο να το προβλέψω. Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις, αλλά μέσα στο γήπεδο θα δείξει. Θα δω την κατάστασή μου στις προπονήσεις και θα σας πω. Το γεγονός ότι είναι σε σκληρή επιφάνεια μου αρέσει. Δεν ξέρω τι θα καταφέρω, αλλά να είστε σίγουροι πως θα προσπαθήσω και πάλι. Περιμένω και την υποστήριξη του κόσμου, που πάντα μου δίνει φτερά!

tennisnews.gr: OAKA 2004-OAKA 2010... έξι χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι σκέψεις σου φέρνει;

Οικονομίδης: Η αλήθεια είναι πως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έπαιξα ξανά σε αυτό το χώρο. Έχω βέβαια ακόμη στα μάτια μου τις εικόνες από τις γεμάτες κερκίδες και τον κόσμο να συμμετέχει. Θα ήθελα να δω κάτι ανάλογο.

tennisnews.gr: Να περιμένουμε να σε δούμε και στο Davis Cup με την Εθνική Ομάδα;

Οικονομίδης: Θα είμαι στην Εθνική Ομάδα και θα προσπαθήσω να προσφέρω όσα περισσότερα χρειάζονται και μπορώ. Σίγουρα θα παίξω διπλά και εάν χρειαστεί και κάποια μονά. Όλα βέβαια θα φανούν από την πορεία μου και στο Status όπου θα δω την κατάστασή μου. Αλλά πιστεύω πως στα διπλά θα παίξω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα.

tennisnews.gr: Και κάτι τελευταίο... Η Match Point Tennis Academy στη Θεσσαλονίκη πως πάει;

Οικονομίδης: Πολύ καλά! Ο κόσμος πραγματικά την έχει αγκαλιάσει. Ακολουθούμε το χρονοδιάγραμμα όπως το έχουμε σχεδιάσει και η ανταπόκριση είναι πολύ καλή. Ο αριθμός των παικτών αυξάνει, αλλά και club players έρχονται εκεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και νομίζω πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots