Άννα Γερασίμου blog: Καλησπέρα από το Λίβανο!

 
Άννα Γερασίμου
Άννα Γερασίμου Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 06 Μαϊος 2010 - 1:12


Βρίσκομαι στη Βηρυττό δύο μέρες μετά την άνοδό μας στην πρώτη κατηγορία της Ευροαφρικανικής ζώνης. Γενικά οι συνθήκες που συναντήσαμε στο Υερεβαν της Αρμενίας δεν ήταν οι καλύτερες.Το ξενοδοχείο ήταν πολύ μέτριο,η οργάνωση όχι πολύ καλή,μεγάλες καθυστερήσεις λόγω βροχής,συνεχείς αλλαγές του προγράμματος,αναμονή αλλά τελικά χωρίς καμία ήττα περάσαμε στον τελικό.

Το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα βοήθησε στην προσπάθεια ανόδου μας. Νομίζω ότι θέση αυτής της ομάδας είναι στην πρώτη κατηγορία κοντά στις υπόλοιπες ισχυρές της Ευρώπης και στόχος η σταθεροποίηση σ αυτό το γκρουπ.Ανυπομονώ να αγωνιστώ του χρόνου και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κι εύχομαι να καταφέρουμε να «φέρουμε» τη διοργάνωση στην Ελλάδα.

Αφήνω όμως τα τόσα μακρινά σχέδια και συγκεντρώνομαι στα επόμενα τουρνουά. Δυστυχώς σήμερα έχασα από την Pervak Ksenia (no119) 1/6 5/7. Γενικά η αντίπαλος μου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς παρ’όλα αυτά είχα ευκαιρίες να πάρω το δεύτερο σετ, άλλα λίγο η τύχη λίγο το ότι δεν προετοιμάστηκα καθόλου για αυτό το τουρνουά μου το στέρησαν.Αύριο με παρτενέρ τη Λένα παίζουμε τον πρώτο αγώνα στο διπλό.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Άννα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots