Τσιτσιπάς: "Ζήσε την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Valentin Giacobetti / Vogue
tn team Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 12:15

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το πρόσωπο της Vogue για τον Σεπτέμβριο και μοιράστηκε μια φιλοσοφία που έχει ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, φωτογραφήθηκε για την αμερικανική έκδοση του γνωστού περιοδικού μόδας Vogue.

Η Vogue σκιαγραφεί το προφίλ του Στέφανου, ενώ στη δημοσίευση που έκανε στο Instagram μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα αθλητή: "Βρίσκει χρόνο να καλλιεργήσει το εξωγηπεδικό του ταλέντο, ενώ είναι ανοικτός στον κόσμο πέρα από τα στενά όρια του αθλητισμού."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Vogue (@voguemagazine)

"Η εξέλιξη μου ξεκινάει έξω από το γήπεδο του τένις και έπειτα βγαίνει και στο τένις μου", είπε στη συνέντευξη που πήρε ο Στέφανος, όπως αποκαλύπτει η ίδια δημοσίευση.

Επιπλέον, ο Στέφανος έκανε και μια δική του δημοσίευση για τη φωτογράφηση και συνέντευξη, στην οποία εκτός από τη φωτογραφία μοιράστηκε μέσα από τη λεζάντα και μια κοσμοθεωρία του: "Η στάση ζωής που έχω έξω από το τένις, είναι να ζεις την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία σου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots