Καυγάδισε με τη φίλη του ο Κύργιος - επενέβη η αστυνομία

 
Καυγάδισε με τη φίλη του ο Κύργιος - επενέβη η αστυνομία
Φωτογραφία: Instagram (@k1ngkyrg1os)
tn team Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 - 15:07

Ο Νικ Κύργιος είχε έναν έντονο καβγά με τη σύντροφό του, Chiara Passari και επενέβη ακόμα και η αστυνομία, που μπήκε στο δωμάτιο και τους χώρισε.

Ο Κύργιος είχε μια έντονη λεκτική διαμάχη με τη σύντροφό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου καραντίνας και η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας επενέβη, χωρίζοντας το ζευγάρι.

Μετά από μήνες που ταξίδευαν μαζί για το tour, με τελευταίο σταθμό το Laver Cup της Βοστώνης, ο Κύργιος και η φίλη του επέστρεψαν στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Αδελαΐδα. Εκεί, όπως και κάθε ταξιδιώτης από το εξωτερικό, ήταν υποχρεωμένοι να περάσουν ένα διάστημα δυο εβδομάδων σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο.

Η αστυνομία έλαβε κλήση το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς το ζευγάρι φαινόταν πως είχε έναν πολύ έντονο τσακωμό.

"Διεξήχθη έρευνα. Δεν έγινε αδίκημα από κάποιον από τους δυο, αλλά θα περάσουν το υπόλοιπο της καραντίνας σε ξεχωριστά δωμάτια", αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας της Νότιας Αυστραλίας.

Η Passari δημοσίευσε πάντως το ίδιο βράδυ ένα screenshot από συνομιλία τους μέσω γραπτών μηνυμάτων, στα οποία ο Κύργιος τη χαρακτηρίζει "τοξική" και αναφέρεται σε αυτοκτονία (για εκείνη). Επίσης ανάμεσα στα story που ανέβασε, ήταν και μια φωτογραφία του Κύργιου με μια άλλη γυναίκα, εξηγώντας πως τον έπιασε να την απατά.

Δεν ήταν η πρώτη φορά πάντως που τα προβλήματα της σχέσης τους βγήκαν στη δημοσιότητα. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν χωρίσει προσωρινά και ο χωρισμός τους έγινε φανερός και στο Instagram, με την Passari να δημοσιεύει και τότε screenshots από συνομιλία τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots