"Με αηδιάζεις" - Ο άσχημος χωρισμός του Κύργιου

 
"Με αηδιάζεις" - Ο άσχημος χωρισμός του Κύργιου
tn team Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 15:02

Ο Νικ Κύργιος χώρισε με την Chiara Passari και ήταν ένας άσχημος χωρισμός, με δημοσιεύσεις συνομιλιών στο Instagram!

Μέχρι πριν λίγες μέρες, ο Κύργιος αφιέρωνε στην σύντροφό του, Chiara Passari, με την οποία είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2020, τις νίκες του στο Australian Open.

Απ' ότι φαίνεται όμως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αφού η Passari, εμφανώς εκνευρισμένη με τον Κύργιο, δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από stories, συμπεριλαμβανομένου και screenshot από συνομιλία τους.

"Γελάω με τον εαυτό μου που πίστεψα έναν..." έγραψε η Passari, σε μια γελαστή φωτογραφία που ανέβασε, αφήνοντας ανολοκλήρωτη την πρότασή της.

Στη συνέχεια δημοσίευσε και μια προσωπική τους συζήτηση, στην οποία ο Κύργιος έγραφε: "Χαχαχα, έχεις έναν άλλον άνδρα εκεί. Με αηδιάζεις... απόλαυσε τη ζωή σου."

"Τα είπες όλα μόνος σου χωρίς καν να ξέρεις. Συγγνώμη αν σιχαίνεσαι τον εαυτό σου", του απάντησε εκείνη, με τον Κύργιο να συνεχίζει: "Καλή τύχη με το να είσαι στην Καμπέρα για το υπόλοιπο της ζωής σου... χαχαχα."

Πριν λίγες εβδομάδες, στις 2 Φεβρουαρίου, υπήρξε ακόμα ένα story που πολλοί θεώρησαν πως πήγαινε προς τον Κύργιο από την Passari στο Instagram. "Οι άπιστοι θέλουν πάντα να είσαι πιστή, ενώ εκείνοι μένουν άπιστοι", είχε γράψει, ωστόσο τις επόμενες μέρες, έως και την προηγούμενη Πέμπτη, οι δυο τους επιβεβαίωναν ότι ήταν ακόμα μαζί και αγαπημένοι με τις δημοσιεύσεις τους.

Η Passari έσβησε λίγο αργότερα τα stories που ανέβασε για τον Κύργιο, ενώ ο 25χρονος τενίστας, γνωστός για τη γενικότερα έντονη δράση του στα social media, δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δημοσίευση ή σχόλιο για όλα αυτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots