Κύργιος: "Ο Sinner θα είναι ασταμάτητος"

 
Κύργιος: "Ο Sinner θα είναι ασταμάτητος"
tn team Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 16:13

Ο Νικ Κύργιος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Jannik Sinner, πιστεύοντας πως το Australian Open ήταν μόνο η αρχή μιας πολύ μεγάλης καριέρας.

"Ήταν απίθανο το πως ανέβασε το επίπεδό του στο 3ο, στο 4ο και στο 5ο σετ. Βρήκε το forehand του. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι μέρος αυτού του τελικού", είπε ο Κύργιος, ο οποίος σχολίασε τον τελικό για το Eurosport.

"Έβλεπα τους αγώνες του με τον Novak στο Τορίνο και στο Davis Cup και σκέφτηκα αμέσως πως αυτός ο τύπος θα κάνει μερικές σοβαρές ερωτήσεις και σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα στα κορυφαία τουρνουά. Πρόσεξα τη βελτίωση στο σερβίς του και την ωριμότητά του για το νεαρό της ηλικίας του", είπε ακόμα ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός.

Ο Κύργιος είχε μιλήσει με τον Sinner και λίγα λεπτά μετά τον τελικό, με τον Ιταλό να κάνει μερικά πολύ όμορφα σχόλια για εκείνον. Στάθηκε σε αυτό, αλλά και σε όσα έχει δει από εκείνον στο γήπεδο, για να πει ότι θα κερδίσει κι άλλους μεγάλους τίτλους τα επόμενα χρόνια και θα είναι ασταμάτητος.

"Θα είναι ένα μεγάλο άλμα για εκείνον, πιστεύω πως θα τον δούμε να κερδίζει περισσότερα Slams τα 2 επόμενα χρόνια. Θα είναι ασταμάτητος. Είναι τρομερά ώριμος. Με το που κέρδισε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του, ήταν πολύ προσγειωμένος και έκανε κομπλιμέντα σε εμένα. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Είναι πολύ καλό παιδί και θέλει να συνεχίσει και να πετύχει περισσότερα. Δεν είναι ευχαριστημένος. Είναι μαχητής και θέλει να συνεχίσει. Θα είναι εδώ για πολύ καιρό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots